OTKRIVENA ISTINA O TONIJU BIJELIĆU: Ovo su Dragana i on KRILI od javnosti godinama!

Autor:

Zabava

26.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven detalj o Toniju Bijeliću!

OTKRIVENA ISTINA O TONIJU BIJELIĆU: Ovo su Dragana i on KRILI od javnosti godinama!

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković

Pevačica Dragana Mirković i Toni Bijelić živeli su u srećnom braku više od dve decenije. Njih dvoje upoznali su se u Beču i od prvog dana žive skladno i bez trzavica. Važe za par koji nema nijednu mrlju niti skandal od prvog dana od kada su u ljubavi.

Dragana ima uspešnu karijeru, a ovih dana je na turneji povodom čak četiri decenije trajanja iste. Sa druge strane, njen suprug je uspešan i cenjeni biznismen koji se između ostalog bavi prodajom luksuznih automobila.

Foto: Dragan Kadic

Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode

 

Ipak, postoji jedan podatak o Toniju i Dragani za koji malo ko zna.

Naime, Toni je do 26. godine bio nepoznat javnosti i medijima, iako je već imao biznis i stekao ugled među poslovnim ljudima. Sa Draganom je 1999. godine stupio u brak, a ona je u to vreme bila na vrhuncu karijere. Ono što pak niko nije znao jeste činjenica da je Dragana od supruga starija pet godina. Međutim, ta razlika u godinama nikada nije bila prepreka za njih dvoje, a dokaz su dve decenije ljubavi i poštovanja. 

 

Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju. Dragana Mirković - stajalo je u saopštenju za medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Miki

26.03.2024 20:43

E, sad tih 5 godina je, očigledno, postala prepreka. Našao čovek mlađu...

Odgovori 13 8
Biljana

27.03.2024 08:02

izgleda starije od nje 15 godina

Odgovori 18 2
ja

27.03.2024 09:58

On izgleda minimum 10 godina stariji!!!

Odgovori 16 3
verica

28.03.2024 07:45

Iako je pet godina starija , izgleda mladje od njega!