"TONIJEV POGLED SVE GOVORI": Dragana Mirković KRILA od javnosti istinu, snimak njenog supruga ŠOKIRAO SVE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.03.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Tonija Bijelića šokirao javnost!

"TONIJEV POGLED SVE GOVORI": Dragana Mirković KRILA od javnosti istinu, snimak njenog supruga ŠOKIRAO SVE! (VIDEO)

Foto: ATA Images

U jeku skandala da se pevačica Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija Bijelića, otkriven detalj koji je sve iznenadio. Naime, Toni Bijelić se nedavno poslednji put u javnosti pojavio na Draganinom koncertu u Štark areni, a mnogima je zapalo za oko njegovo ponašanje. 

 

U snimku koji se nalazi iznad tekst može se primetiti da je Toni imao vrlo čudno ponašanje, pa iako ništa nije ukazivalo na razvod, po njima se mogla videti udaljenost. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- "Tonijev pogled sve govori", Toni koluta očima..." - bili su samo neki od komentara na društvenoj mreži Instagram ispod snimka sa koncerta Dragane Mirković, gde su prisutni uočili njihovu udaljenost. 

Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju. Dragana Mirković - stajalo je u saopštenju za medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoko

27.03.2024 06:55

Dragana je Dragana, dama i divna žena. Zapanjen sam bio njenom udajom za takvog čoveka. Znate, možete imati i dolaziti do tih para nekako, ne ulazim u način, ali... to je samo to! Vi ste osoba koja nekim "biznisom" imate novac i ništa više..

Vojvotkinja Tolstoj

27.03.2024 17:53

Jes - teleću pogled ... Baš se loše udala ... Baš se oseti zlo u njemu ; loš je čovek ...