DIVLJI AFTERPARTI: Eva Mendez OLIZALA BANANU na zadnjem sedištu auta! ŠOK VIDEO!

Autor:

Zabava

02.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica objavila urnebesan snimak i izazvala lavinu komentara!

DIVLJI AFTERPARTI: Eva Mendez OLIZALA BANANU na zadnjem sedištu auta! ŠOK VIDEO!

Foto: Tanjug/AP

Glumica Eva Mendez, jedna od najlepših žena sveta, pojavila se na modnoj reviji jednog poznatog modnog brenda u sklopu Nedelje mode u Milanu, gde je u šik izdanju pozirala fotoreporterima.

Međutim, čim je napustila događaj i sela u svoj luksuzni automobil odlučila je da se opusti, ali i zabavi, pa je snimila video koji je obišao društvene mreže. Na njemu se 49-godišnja glumica raskomotila, skinula duge rukavive i izula duboke lakovane čizmice, a zatim zgrabila bananu koju je izvadila iz tašnice!

Dok se vozi na zadnjem sedištu auta vatrena Amerikanka kubanskog porekla priuštila je sebi "divlji i ludi afterparti", kako je sama rekla na snimku. 

Bilo mi je vruće i bila sam jako gladna - priznala je na snimku i tako oduševila fanove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

"I ja uvijek nosim bananu sa sobom gdje god idem", "Te banane stanu u svaku tvoju torbicu", "Kraljica" i "Obožavam te, tako si iskrena", samo su neki od komentara fanova. 

Eva Mendez je u braku sa kolegom Rajanom Goslingom sa kojim ima devetogodišnju ćetkicu Esmeraldu Amadu i sedmogodišnju Amadu Li, a ovo joj je bilo prvo pojavljivanje na reviji otkad je postala mama. 

Nedavno je Gosling, koji je ostvario ulogu Kena u filmu o najpopularnijoj lutki na svetu, ispričao za medije da je odlučio da svojim ćerkama zabrani da gledaju "Barbi".

Ne znam da li treba da gledaju svog oca kao Kena. Ne znam koje su godine dobre da vidiš svog oca da glumi Kena. Postaje prilično ludo. Znao sam da im se to dopada jer su prvo govorile: "Možemo li ići u 'Target'. onda odemo u 'Target', a one odu do rafa s barbikama. Supruga i ja smo shvatili da je došlo vreme da ih pustimo da se igraju s njima - rekao je Gosling i dodao da njegove ćerke Ken nije interesovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading