UMRLA ZVEZDA FILMA "DŽEJMS BOND!" Velika tragedija u svetu glume, saopštene tužne vesti!

Autor:

Zabava

23.02.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula je glumica iz filma "Džejms Bond!"

UMRLA ZVEZDA FILMA "DŽEJMS BOND!" Velika tragedija u svetu glume, saopštene tužne vesti!

Foto: Printscreen/Youtube

U svetu glume, Pamela Salem ostavila je neizbrisiv trag. Sa više od 50 godina iskustva, Salem je bila poznata po svojim ulogama u različitim filmovima i serijama. Međutim, najpoznatija je po ulozi u filmu "Džejms Bond 007", gde je glumila zajedno sa legendarnim Šonom Konerijem.

Njena smrt potresla je svet glume. "Big Finish Insider" je potvrdio tužnu vest, izjavljujući da su "potpuno slomljeni što potvrđuju da je preminula njihova draga prijateljica i koleginica, Pamela Salem". Njeni kolege i fanovi osećaju veliki gubitak, s obzirom na njen doprinos svetu zabave.

Tokom svoje duge karijere, Salem je ostvarila značajne uloge u popularnim serijama poput "EastEnders", "Doctors Vho", "ER" i "The Vest Ving". Njena sposobnost da utelovi različite likove omogućila joj je da ostvari zapažene uloge i osvoji srca publike širom sveta.

Salem će zauvek biti upamćena po ulozi koju je ostvarila pored Šona Konerija u filmu "Džejms Bond 007". Njihova zajednička glumačka energija ostavila je neizbrisiv pečat, doprinoseći kultnom statusu filma.

Pamela Salem je ostavila dubok trag u svetu glume, a njeni talent i doprinosi će zauvek biti deo umetničke baštine. Njena uloga u filmovima i serijama ostaće kao trajno sećanje na nezaboravnu glumicu koja je svojom pojavom osvajala srca publike. Svet će zauvek pamtiti Pamelu Salem kao izuzetnu umetnicu koja je svojom glumom obogatila filmsku industriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading