SKANDAL U HRVATSKOJ! Publika besna posle rezultata na "Dori", pozivaju da se ZAPALI HRT! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saopšteni rezultati na muzičkom takmičenju, publika besna!

SKANDAL U HRVATSKOJ! Publika besna posle rezultata na "Dori", pozivaju da se ZAPALI HRT! (FOTO)

Foto: Shutterstock, wikipedia

Večeras je održano prvo polufinalno veče "Dore", muzičkog festivala na kojem Hrvati biraju svog predstavnika za "Evroviziju". U finale je prošlo osam izvođača - Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca, Robert Ferlin, Stefani, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić.

Publika se šokirala kada je videla da su pojedini učesnici prošli u finale i nastao je opšti haos na društvenim mrežama. Publici je najviše zasmetalo što su dalje prošli Saša Lozar, Stefani, Ferlin i Mario.

"Ljudi, ko je ovako glasao?", "Zapalite HRT i napravite novu televiziju", "Vodu piti trizan bivi se kvalifikovala? U kojem svemiru je to moguće?" "Ko je glasao za vodu", "Više sam glasova dobio ja kao predstavnik stanara", "Vodu piti trizan biti u finalu? da li je to šala?", "Drage komšije, mislim da vam neko krade pare", samo su neki od komentara publike na društvenim mrežama.

Inače, favorit komšija je izvođač Marko Purišić, koji je poznatiji kao Baby Lasagna. Njegova pesma "Rim Tim Tagi Dim" osvojila je simpatije publike i u trendingu je na više muzičkih platformi, te mnogi očekuju da će upravo on predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjoj "Evroviziji", koja će biti održana u Malmeu.

Kada se pojavila vest da je Baby Lasagna mogući pobednik, Hrvatska je skočila na stranim kladionicama, te sada Hrvatska važi za jednog od favorita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Davidson Albert

29.03.2024 17:16

Nisam mogao vjerovati kako sam dobio zajam od 20,000 eura u 24 sata... Sretan sam i ponovno financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svakoga tko treba posudite zajam kako biste ih kontaktirali putem e-pošte (davidsonalbertloan@gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i dobijte svoj zajam od njih a 3%. Svakako kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY....