UGROŽEN ŽIVOT ZVEZDI FILMA "SAM U KUĆI": Poznati glumac hospitalizovan u KRITIČNOM stanju!

Autor:

Zabava

23.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost u šoku nakon što je glumac završio u bolnici!

UGROŽEN ŽIVOT ZVEZDI FILMA "SAM U KUĆI": Poznati glumac hospitalizovan u KRITIČNOM stanju!

Foto: youtube/dinkyflix

Glumac Devin Ratrej, poznat po ulozi u filmu "Sam u kući", nalazi se u kritičnom stanju zbog lošeg zdravstvenog stanja. Nažalost, zbog ovog razloga otkazano je suđenje za nasilje u porodici, za koje je optužen. Ratrej je hitno hospitalizovan, a trenutno se oporavlja u svom domu. Detalji o uzroku njegovog zdravstvenog problema nisu saopšteni za medije.

Pre dve godine, Ratrej je optužen za fizičko zlostavljanje bivše devojke, uz pretnje smrću. Tada je primećen u restoranu gde je konzumirao alkoholna pića pre nego što je nastavio sa opijanjem u obližnjem baru. Nakon ovog incidenta, optužba za nasilje u porodici je usledila, a sada se zbog toga i sudi. Očigledno je da glumac ima velike probleme s porocima, što dodatno komplikuje situaciju.

Republika

Foto: youtube/printscreen-FilmIsNow Movie Bloopers & Extras

Devin Ratrej

Iako je javnost zabrinuta zbog zdravstvenog stanja popularnog glumca, detalji o uzroku ovog problema i dalje su nepoznati. Devin Ratrej se sada oporavlja u tišini svog doma, dok fanovi širom sveta iskazuju svoju podršku i želje za brzim oporavkom.

Reakcije fanova i kolega glumca ne izostaju, a društvene mreže su preplavljene porukama podrške za Devinov oporavak. Mnogi ističu njegov talenat i doprinos filmskoj industriji, te izražavaju nadu da će se glumac uspešno izboriti sa zdravstvenim izazovima.

Sa obzirom na trenutno zdravstveno stanje Devina Ratreja, budućnost suđenja za nasilje u porodici ostaje neizvesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading