PREDOZIRAO SE SIN RIJALITI ZVEZDE: Potresne vesti sve zavile u CRNO!

Autor:

Zabava

20.01.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravične vesti potresle javnost!

PREDOZIRAO SE SIN RIJALITI ZVEZDE: Potresne vesti sve zavile u CRNO!

Foto: RICK HARRISON/ INSTAGRAM

Porodica Harison je u dubokom šoku zbog tragične smrti Adama Harisona, sina poznate zvezde rijalitija "Pawn Stars", Rika Harisona. Prema saopštenju porodice, Adam je preminuo u 39. godini života, a navodni uzrok smrti je predoziranje. Ova vest je potresla mnoge, a porodica je zamolila za privatnost dok prolazi kroz teško razdoblje žalosti.

- Naša porodica je izuzetno potresena zbog Adamove smrti. Molimo za privatnost dok žalimo za ovim velikim gubitkom - saopštenje je porodice Harison, preneli su američki mediji.

Adam Harison je inače bio poznat po svojim problemima sa zavisnošću, a njegova borba sa ovim problemom bila je javna. Iako je pokušavao da se izbori sa svojim demonima, nažalost, izgubio je bitku. Rođen je u muzičkoj porodici i odrastao je pod velikim uticajem svog oca, Rika Harisona, člana grupe "". Međutim, unatoč slavi svoje porodice, Adam je patio od dubokih ličnih problema koji su nažalost doveli do tragičnog kraja.

 

Vest o Adamovoj smrti izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno zbog njegove poznate porodične pozadine. Mnogi su izrazili saučešće porodici Harison i izrazili nadu da će pronaći snagu da prebrode ovaj težak gubitak. Takođe, javnost je podsetila na važnost borbe protiv zavisnosti i potrebu da se pruži podrška onima koji se bore sa ovim problemom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading