HITNO HOSPITALIZOVANA ŽENA POZNATOG PEVAČA: Odmah je priključili na APARATE! Da se naježiš (FOTO)

Autor:

Zabava

22.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumicu odmah priključili na aparate, osvanula slika iz bolnice!

HITNO HOSPITALIZOVANA ŽENA POZNATOG PEVAČA: Odmah je priključili na APARATE! Da se naježiš (FOTO)

Foto: Shutterstock

Protekle noći, poznata glumica Ajda Fild, koja je i supruga poznatog pevača Robija Vilijamsa, zatečena je nezgodom koja ju je odvela pravo u bolnicu. Dok je boravila u bolnici i primala infuziju, ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram, što je izazvalo zabrinutost među njenim brojnim fanovima.

- Lepo veče dobilo je ružan kraj - napisala je Ajda, ne otkrivajući pritom tačan razlog zašto je završila u bolnici, a ova neobična situacija ostavila je mnoge u neizvesnosti i zabrinutosti za zdravlje popularne glumice.

Republika

Foto: stagram screenshot/aydafieldwilliams

Ajda Fild se oglasila na Instagramu

Suprug Ajde Fild, Robi Vilijams, nije odstupao od njenog boka. Bio je uz nju sve vreme pružajući joj podršku i brigu.

- Hvala mom divnom suprugu što mi ne napušta stranu - napisala je Ajda, ističući time koliko joj znači njegova podrška, a nakon toga je pokušala da se odmori i oporavi od iznenadnog zdravstvenog problema.

Iako je prethodno na Instagramu Ajda pokazala sebe i Vilijamsa u glamuroznom izdanju pred izlazak, nije bilo naznaka da će njen večernji plan završiti ovako neočekivano. Još uvek nije jasno šta je tačno dovelo do njenog zdravstvenog stanja koje je zahtevalo hitnu hospitalizaciju i primanje infuzije. Ova neizvesnost dodatno je podgrejala interesovanje javnosti i fanova za njeno zdravlje i brzo oporavak.

Republika

Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Glumica Ajda Fil, žena Robi Vilijamsa

Situacija oko hospitalizacije Ajde Fild i dalje je obavijena velom tajne, a njeni fanovi i javnost sa nestrpljenjem iščekuju dalje informacije o njenom zdravstvenom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading