PREMINULA ZVEZDA VOLJENE SAPUNICE: Porodica zavijena u CRNO!

Autor:

Zabava

13.01.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo slavni glumac, koji je dobio nagradu za životno delu i priznanje za doprinos svetu glume!

PREMINULA ZVEZDA VOLJENE SAPUNICE: Porodica zavijena u CRNO!

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

U petak je preminuo legendarni glumac Bil Hejz, poznat po ulozi Daga Vilijamsa u popularnoj sapunici "Days of Our Lives". Hejz je igrao ovu ulogu čak 50 godina, od 1970. godine pa do danas, što ga čini jednim od najdugovečnijih likova u istoriji sapunica.

Ljubav na setu: Upoznavanje supruge na snimanju

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Bil Hejz upoznao svoju suprugu, Suzan Sifort, upravo na setu ove sapunice. Venčali su se 1974. godine, a interesantno je da su njihovi likovi u seriji "Days of Our Lives" takođe stupili u brak dve godine kasnije, čime je njihova ljubavna priča postala neraskidivo povezana sa sapunicom.

Neizbrisivo nasleđe i nagrade za životno delo

Izvršni producent Ken Kordej istakao je Hejzov doprinos seriji rečima: "Bila poznajem većinu svog života i on je dao srce i dušu 'Danima naših života'. Iako tugujemo i nedostajaće nam, Bilovo neizbrisivo nasleđe će živeti u našim srcima i pričama koje pričamo i na ekranu i van njega."

Hejz je tokom svoje karijere imao dve nominacije za Emmy nagradu, a zajedno sa suprugom je 2018. godine dobio nagradu za životno delo, koja je priznanje za izuzetan doprinos svetu glume.

Legenda koja je obeležila sapunicu

Bil Hejz je bio temelj Vilijams-Horton familije u "Days of Our Lives" tokom više od 50 godina. Njegov lik, Dag Vilijams, ostavio je neizbrisiv trag u svetu sapunica, a sama serija i dalje se proizvodi, što govori o uticaju i popularnosti koju je Hejz imao tokom svoje karijere.

Bogata karijera koja traje 70 godina

Karijera Bila Hejsa počela je davne 1949. godine, a tokom sedam decenija glume ostvario je značajne uloge i postao prepoznatljivo lice televizije. Njegova posvećenost i talentovanost obeležili su svet glume, ostavljajući neizbrisiv trag koji će živeti kroz njegove uloge i sećanja kolega i obožavalaca.

Preminuo je u 98. godini, ostavljajući za sobom nasleđe koje će zauvek biti deo istorije televizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading