GLUMICA ZAVRŠILA NA PSIHOTERAPIJI SA ĆERKOM: Neprestano se svađale, pa morale da potraže stručnu pomoć!

Autor:

Zabava

11.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Džesika Alba otkriva kako je uspela da reši problem sa ćerkom.

GLUMICA ZAVRŠILA NA PSIHOTERAPIJI SA ĆERKOM: Neprestano se svađale, pa morale da potraže stručnu pomoć!

Foto: youtube.com/printscreen

Džesika Alba, poznata glumica, nedavno je otvoreno progovorila o izazovima sa kojima se suočila kao roditelj tinejdžera. U intervjuu je priznala da je imala problema u uspostavljanju odnosa sa svojom starijom ćerkom Honor, koja je ulazila u pubertet.

Situacija je kulminirala kada je Džesika shvatila da njene reči često dovode do nesporazuma i svađa sa Honor. Tada je odlučila da im je potrebna stručna pomoć i uputila su se na psihoterapiju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džesika Alba

 

- Ono što sam Honor rekla jeste: "Želim da ti budem bolji roditelj, a ovo je tvoje mesto za razgovor o svemu što ja radim, a što ti ide na živce" - rekla je glumica.

Pored Honor, Džesika ima još dvoje dece, ćerku Hejven i sina Hejsa, sa kojima neguje bliske odnose. Važno je istaći da je njen suprug, producent Keš Voren, igrao ključnu ulogu u podršci tokom ovog perioda.


- Naučili smo kako da komuniciramo i rešavamo nesuglasice pre nego što prerasu u nešto veće. Mi smo pre svega najbolji prijatelji i jako se poštujemo. Lepo je kada imate takvog nekog kraj sebe -  otkrila je glumica.

Ovaj iskreni intervju Džesike Albe otkriva da čak i javne ličnosti prolaze kroz izazove roditeljstva, te da je važno potražiti pomoć i raditi na uspostavljanju zdravih odnosa sa decom tokom njihovog odrastanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading