POZNATA GLUMICA IZAŠLA U JAVNOST BEZ BRUSA: Jasno se sve videlo, pozirala u VRUĆEM IZDANJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Longorija oduševila publiku odevnom kombinacijom!

POZNATA GLUMICA IZAŠLA U JAVNOST BEZ BRUSA: Jasno se sve videlo, pozirala u VRUĆEM IZDANJU! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Glumica i producentkinja Eva Longorija sinoć je zablistala na dodeli Governors nagrada u Los Anđelesu, noseći svoj omiljeni model haljine - toaletu u zlatastoj boji sa istaknutim okovratnikom. Ovaj izbor nije iznenadio mnoge, s obzirom na to da je Eva već ranije pokazala svoju naklonost ka ovoj vrsti odeće.

Eva je privukla pažnju svojom besprekornom šminkom u toplim zemljanim tonovima, koja je savršeno komplementirala jak kolorit haljine. Diskretni šlic i izraženi izrezi sa strane dodatno su istakli eleganciju ove toalete, dok su gola leđa dodale dozu glamura i senzualnosti njenom izgledu.

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste Eva Longorijina frizura - maksimalno dugačke pletenice koje su neočekivano prokrčile put kao glavni modni detalj večeri. Ovaj izbor frizure definitivno je bio iznenađenje, ali je pokazao da su pletenice i dalje u trendu i da mogu biti sjajan izbor za posebne prilike. Uz to, Eva je odabrala i metalik sandale koje su dobile odobravanje od strane poznavaoca mode, upotpunjujući njen elegantan izgled.

Pletenice su već neko vreme popularne među ženama, kako širom sveta, tako i u našoj zemlji. One predstavljaju sjajno brzo rešenje kada je potrebno doterati se, a takođe se lako ukalapaju sa raznim stilovima i prilikama. Evo Longorijin izbor pletenica definitivno je naglasio ovaj trend i pokazao da ova frizura može biti glamurozna i elegantna.

Uprkos tome što je veče bilo posvećeno filmskoj umetnosti, Eva Longorija je svojim izgledom i modnim odabirom privukla pažnju javnosti, pokazujući svoju besprekornu stilsku odlučnost i hrabrost u eksperimentisanju sa modom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading