URGENTNO OGLAŠAVANJE ZBOG SMRTI NA KONCERTU: Pevačica izdala saopštenje, doneta odluka! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

19.11.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda se oglasila nakon što je devojka iz publike iznenada umrla!

URGENTNO OGLAŠAVANJE ZBOG SMRTI NA KONCERTU: Pevačica izdala saopštenje, doneta odluka! (FOTO)

Foto: IMAGO / imago stock&people / Profimedia

Tejlor Svift

Planetarno popularna pevačica Tejlor Svift je odlučila da odloži drugi koncert u Rio de Žaneiru, nakon što se na prvom dogodila tragedija. Naime, jedna obožavateljka je preminula dok je čekala u gužvi za ulazak na stadion, a muzička zvezda se sada oglasila putem svog Instagram profila i poručila da je bezbednost njenih fanova, izvođača i osoblja na prvom mestu.

Pišem ovo iz svlačionice u stadionu. Doneli smo odluku da odložimo večerašnji šou zbog ekstremnih vrućina u Riu. Bezbednost mojih fanova, izvođača i osoblja mora biti, i oduvek je bila, na prvom mestu - napisala je Sviftova u objavi.

Republika

Foto: instargram.com/taylorswift

Tejlor Svift instagram

Podsećanja radi, na koncertu Tejlor Svift u Riu De Žaneiru dogodila se prava drama kada je 23-godišnja devojka Ana Klara Benevides iznenada preminula. Tragedija se dogodila u petak, 17. novembra uveče, na stadionu Estadio Olimpico Nilton Santos. Prema izveštajima, sumnja se da je Ana Klara preminula od srčanog udara usled ekstremnih vrućina na prepunom koncertu.

Muzička zvezda je u naknadnoj izjavi rekla da je Ana Klara preminula pre početka programa, a na samom koncertu je molila osoblje da na ulazu deli vodu ljudima koji dolaze na koncert, dok su fanovi objavili snimak na kojem se vidi kako pevačica baca flašice vode u masu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading