PRVO OGLAŠAVANJE UHAPŠENE MANEKENKE ZBOG DROGE: Objavila niz fotografija sa lica mesta, pa šokirala javnost! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

19.07.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je uhvaćena na carini da poseduje marihuanu, manekenka je hitno privedena!

PRVO OGLAŠAVANJE UHAPŠENE MANEKENKE ZBOG DROGE: Objavila niz fotografija sa lica mesta, pa šokirala javnost! (FOTO)

Foto: instagram.com/gigihadid

Slavna manekenka Điđi Hadid nedavno je uhapšena na aerodormu zbog posedovanja marihuane i pribora za konzumaciju iste nakon što je prošle nedelje doletela na Kajmanska ostrva iz Sjedinjenih Američkih Država.

Hadidova se sada po prvi put oglasila nakon skandala koji je obišao ceo svet, te objavila niz objava sa letovanja i na taj način pokazala koliko uopšte ne mari za loše komentare.

- Sve je dobro što se dobro završi - napisala je Điđi sa plaže, na kojoj se vidi da uživa "za sve pare", međutim, komentari ispod njene objave joj nisu bili baš naklonjeni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

"Devojka je uhapšena zbog droge i puštena jer ima novca", "Ne mari ni malo", "Zamišljam da ovo objavljuje dok čeka da je puste iz zatvora", bili su samo neki od komentara, međutim ima i onih koji su stali u odbranu manekenke, te poručili da svako ima pravo da živi kako želi.

Podsećanja radi, Điđi Hadid je doputovala privatnim avionom na međunarodni aerodrom Oven Roberts 10. jula i prošla carinu sa svojim prtljagom. Agenti carinske i granične kontrole provukli su njenu torbu kroz skener i ručno je pretražili i tom prilikom pronašli su "malu količinu trave i pribora za pušenje".

Republika

Foto: ATA Images

Điđi Hadid

Kako je utvrđeno, marihuana je bila "samo za ličnu upotrebu", iako su Hadid i njen saputnik uhapšeni pod optužbom za uvoz marihuane i pribora za pušenje kanabisa. Manekenka je procesuirana u pritvorskom centru na Kraljevskim Kajmanskim ostrvima, gde je dogovorena kaucija i kasnije puštena, do krivičnog gonjenja. Ona je takođe kažnjena sa 1.000 dolara, a navodno u njenom dosijeu nema osude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading