UHAPŠENA POZNATA MANEKENKA: Privedena na granici zbog droge!

Autor: P. R.

Zabava

18.07.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na aerodromu!

UHAPŠENA POZNATA MANEKENKA: Privedena na granici zbog droge!

Foto: ATA Images

Slavna manekenka Điđi Hadid (28) uhapšena je i optužena za posedovanje marihuane i pribora za drogu nakon što je prošle nedelje doletela na Kajmanska ostrva iz SAD, prenose američki mediji.

Naime, ona je doputovala privatnim avionom na međunarodni aerodrom Oven Roberts 10. jula i prošla carinu sa svojim prtljagom. Agenti carinske i granične kontrole provukli su njenu torbu kroz skener i ručno je pretražili i tom prilikom pronašli su "malu količinu trave i pribora za pušenje".

Republika

Foto: instagram.com/gigihadid

Điđi Hadid

Kako je utvrđeno, marihuana je bila "samo za ličnu upotrebu", iako su Hadid i njen saputnik uhapšeni pod optužbom za uvoz marihuane i pribora za pušenje kanabisa.

Điđi je procesuirana u pritvorskom centru na Kraljevskim Kajmanskim ostrvima - gde je dogovorena kaucija i kasnije puštena, do krivičnog gonjenja. Ona je takođe kažnjena sa 1.000 dolara, a navodno u njenom dosijeu nema osude.

Republika

Foto: ATA Images

Điđi Hadid

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading