ZA NJIH NEMA ZIME: Baća s trudnom surpugom na snegu, OVO MORATE DA VIDITE!

Autor:

Zabava

09.01.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi napunio baterije i pripremio se za dolazak novog člana porodice, Miodrag Radonjić odlučio je da s porodicom vreme provede u prirodi i uživa u zimskim čarolijama.

ZA NJIH NEMA ZIME: Baća s trudnom surpugom na snegu, OVO MORATE DA VIDITE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Miodrag Radonjić

Popularni glumac je objavom na instagramu pokazao koliko je privržen porodici i otopio srca mnogobrojnih pratilaca. Dok odbrojava dane do dolaska novog člana porodice Radonjić, Miodrag je poveo suprugu i sinčića u prirodu da svi zajedno uživaju na snegu. 

Da među njima vladaju topli porodični odnosi pokazuje fotografija na kojoj zvezda "Južnog vetra" grli suprugu Milicu Mikić, koja je u sedmom mesecu trudnoće, dok poziraju na snegu nasmejani, srećni i zaljubljeni, a u pozadini se vidi i njihov mališan, koji će uskoro dobiti brata.

Republika

Foto: instagram.com/radonjicmiodrag

 

Baća često naglašava koliko je posvećen porodici, pa i pored mnogobrojnih poslovnih obaveza uvek nađe vremena da lepe trenutke provede sa svojim najmilijima. 

- Saznanje da ću dobiti sina obeležilo mi je 2023. godinu. Meni je porodica uvek na prvom mestu - izjavio je Radonjić.

Glumac je ispričao da svaki slobodan trenutak koristi za boravak u prirodi na svežem vazduhu.

Često odluku o nekom putovanju donosimo danas za sutra, jer to diktiraju moje obaveze oko snimanja i koliko daleko može da se putuje - rekao je nedavno za Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading