NIKOLA ROKVIĆ KREĆE PUT GRČKE: Peške će preći 1.150 kilometara, a RAZLOG će vam naterati suze na oči!

Autor:

Zabava

22.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić objavio zvanične vesti!

NIKOLA ROKVIĆ KREĆE PUT GRČKE: Peške će preći 1.150 kilometara, a RAZLOG će vam naterati suze na oči!

Foto: Instagram.com

Poznati pevač Nikola Rokvić krenuo je na neobično putovanje pešice do Grčke, gde planira da pređe neverovatnih 1.150 kilometara. Razlog za ovu hrabru odluku leži u humanitarnom cilju koji je postavio pred sebe. Želja mu je da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a krajnji cilj putovanja je poseta Egini, gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom.

Nikola je istakao da je motivacija za ovo putovanje ljubav prema ljudima i nada da će njegova akcija doneti radost, uzdignuće i pomoć mnogima, posebno porodicama i bolesnoj deci. Pored samog putovanja, pokrenuta je i fondacija koja ima za cilj da pruži pomoć porodicama, talentovanoj deci, mnogodetnim porodicama, kao i bolesnoj deci.

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić kreće put Grčke

 

- Odlučio sam da iz ljubavi prema ljudima krenem na ovaj put i nadam se da će biti na radost mnogih, nadam se da će biti na uzrastanje mnogih, nadam se da će biti na pomoć mnogih. Prvenstveno, na pomoć mnogim porodicama, mnogoj deci, ali što je najbitnije na pomoć bolesnoj deci zbog koje sam u velikoj meri i krenuo na ovaj put. Pokrenuli smo fondaciju koja će pomagati porodicu, koja će pomagati talentovanu decu, mnogodetnu porodicu, ali isto tako i bolesnu decu - rekao je Nikola u Hramu Svetog Save.


Nikola Rokvić je poznat po tome što živi po verskim pravilima i što svoju decu uči pravoslavlju. Redovno posećuje manastire kako sam, tako i sa porodicom, poštuje pravoslavne praznike i neguje porodičnu tradiciju. Pored toga, Nikola često deli duhovne poruke na društvenim mrežama, te je u toku Velikog časnog posta najavio da se sprema na nešto veliko.

 

 


Nikolina supruga Bojana otkrila je da je pevač izrazio želju da krene da živi monaškim životom, ali da ga je za sada od te ideje odvratila razdvojenost od njihovo troje dece. Ipak, istakla je da bi mu dala blagoslov za taj korak, ukoliko se za to u budućnosti odluči.

Nikola Rokvić je sigurno krenuo na putovanje sa velikom hrabrošću i odlučnošću da ostvari svoj humanitarni cilj, a njegova predanost veri dodatno ga motiviše da nastavi da deli svoje duhovne poruke i da se posveti pomaganju onima kojima je pomoć najpotrebnija. Svojim primerom inspiriše mnoge i ostavlja dubok trag u zajednici.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading