LEPA BRENA U SUZAMA PREKINULA KONCERT: Pevačica se SLOMILA pred publikom, zamalo se SRUŠILA kad je videla njih (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.04.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigle je emocije!

LEPA BRENA U SUZAMA PREKINULA KONCERT: Pevačica se SLOMILA pred publikom, zamalo se SRUŠILA kad je videla njih (VIDEO)

Foto: Republika

Pevačica Lepa Brena izazvala je emotivne reakcije kod publike tokom svog koncerta u sarajevskoj "Zetri". Naime, dok je izvodila pesmu "Ja nemam drugi dom", na led ekranu iza nje se prikazivao snimak iz beogradske Arene, sa svim članovima njene porodice. Brenu je ovo duboko dirnulo, te su suze počele da joj teku niz lice, dok je publika oduševljeno reagovala na ovaj iskreni prikaz emocija.

Nakon što se malo sabrala, Lepa Brena je hrabro nastavila sa koncertom, izvodeći niz hitova za svoje pristune fanove. Njen nastup je bio ispunjen emocijama, a publika joj je pružila toplu podršku tokom celog nastupa.

 

 

Inače, na koncertu je kao gošća nastupila i popularna pevačica Senidah, a njih dve su zajedno izvele pesmu "Pusti, pusti modu". Tokom njihovog nastupa, Lepa Brena je odglumila da skida Senidahinu odevnu kombinaciju, što je izazvalo smeh i dobro raspoloženje među njima i publikom.

Podećanaj radi, Lepa Brena nedavno je otkrila malo poznate detalje o svom braku sa nekadašnjim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovićem, te tom prilikom iznela i nekoliko zanimljivih detalja o svojim ljubavnim avanturama.  Naime, na pitanje koje je najneobičnije mesto gde je vodila ljubav, Brena je iznenadila odgovorom.

Pa, u autu - priznala je pevačica, a ova neobična lokacija definitivno je izazvala pažnju javnosti i dodatno uvećala interesovanje za njenu priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading