RAZBOJNICI DEMOLIRALI KUĆU ERE OJDANIĆA! Izbezumljeni pevač odmah ALARMIRAO policiju, zatekao tada STRAVIČAN prizor!

Autor:

Zabava

18.04.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u domu našeg folkera!

RAZBOJNICI DEMOLIRALI KUĆU ERE OJDANIĆA! Izbezumljeni pevač odmah ALARMIRAO policiju, zatekao tada STRAVIČAN prizor!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Era Ojdanić

Poznati folk pevač Era Ojdanić doživeo je neprijatno iznenađenje kada je saznao da je njegova kuća na crnogorskom primorju obijena. Naime, pevač je bio van kuće kada mu je javljeno da su vrata obijena, a saksije sa palmama prevrnute ispred kuće. Kako su preneli mediji, Era je odmah hitno otputovao u Bečiće kako bi lično video šta se desilo i prijavio slučaj policiji.

Kako se dalje navodilo, Ojdanić je bio u potpunom šoku kada je stigao na lice mesta. Sve je bilo ispreturano u kući, vrata su bila slomljena, ali ništa nije bilo ukradeno, što je dodatno zbunilo pevača.

- Javio mu je komšija koji je sa porodicom otišao da letuje da su mu vrata obijena, i da su mu ispred kuće prevrnute velike saksije u kojima su bile posađene palme. Era je rekao da kreće uveče i da će videti o čemu se radi. Uopšte mu nije bilo svejedno, skočio mu je pritisak, nije bio sposoban ni da vozi, pa je sa njim krenuo neki prijatelj. Kada je stigao tamo, tek je doživeo šok! Sve je bilo isprevrtano, u kući haos, vrata slomljena, ali ništa odneto nije, to mu je bilo čudno. Prijavio je sve policiji i sada je angažovao ljude koji su mu postavili kamere. Nijedna kuća sem njegove nije obijena - istakao je izbor blizak folkeru, prenosi Star.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Era Ojdanić

Pevač se ovim povodom oglasio, te izrazio sumnju da je ovo zlodelo učinilo više od jedne osobe, imajući u vidu haos koji je zatekao u svojoj kući koji ga je, malo je reći, izbezumio.

- U šoku sam, ja ne znam šta se desilo, rusvaj su mi napravili, ono nije mogao jedan čovek. Prijavio sam policiji, oni su izašli i na lice mesta, pa se nadam da će da uhavte te koji su mi uništili kuću. Sređivao sam i unosio nove stvari. Ne znam, može da bude da su neke propalice, da su tu spavali, ali što da sve onako isprevrću. Nisu odneli ništa iz kuće, zato mi nije jasno šta su tražili - pričao je tada Era.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ero

19.04.2024 11:25

Šta ćeš tamo, crni Ero??? Pored ovako lepe Srbije... Ccccc.. Šta si tražio, to si i dobio...