ŠOK-BOMBA SLOBE RADANOVIĆA: Priložio sve dokaze protiv Dare Bubamare, pa započeo novi "rat!"

Autor:

Zabava

07.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović je izneo svoju stranu priče o navodno ukradenoj pesmi.

ŠOK-BOMBA SLOBE RADANOVIĆA: Priložio sve dokaze protiv Dare Bubamare, pa započeo novi "rat!"

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

U okviru svoje turneje "Od istoka do zapada", popularna pevačica Aleksandra Prijović održala je spektakularan koncert u Novom Sadu, gde je imala i specijalnog gosta - Slobu Radanovića. Za Slobu je ovo bilo prvo pojavljivanje u javnosti nakon nedavnog skandala, pa su mnogi bili znatiželjni da čuju njegove utiske o nastupu.

Sloba se nedavno našao u centru skandala kada ga je pevačica Dara Bubamara optužila da joj je "ukrao" pesmu "Infarkt duše". Međutim, Sloba je za okupljene medije istakao da se nije čuo sa Darom i naglasio da nikome ništa nije "ukrao". Rekao je da je sve uredno platio i da ima sve potrebne papire, te da je situaciju doživeo kao nesporazum.

Republika

Foto: ATA Images

Dara Bubamara i Sloba Radanović

 

- Nisam se čuo sa Darom, nije trebalo da me razvlači po medijima. Ali, izrekao sam jednu umotvorinu. Slobu i Daru Bubamaru ne može da posvađa ni Dara Bubamara. Tako da, eto. Ona je luckasta, opraštam joj sve to. Jednostavno, nije u pravu. Niti sam znao da je to njena pesma, niti od tog momka... Čim je ta pesma toliko dugo stajala u toj fioci, verovatno su i oni odustali od nje. Ne znam šta se dogodilo, ali nije ni moje da se pitam. Uredno sam je kupio od autora, tekstopisaca i onog ko je radio aranžman i muziku. Tako da, uredno sam sve platio, imam sve potpise, imam svaki papir, nisam ništa ukrao. Krivo mi je. Voleo bih da ljudi slušaju i moju i njihovu verziju. Pozivam sve ljude da slušaju obe verzije. Nemam nikakvu lošu emocije, loše energije, zle krvi, ja to sve doživljavam kao jedan veliki nesporazum - priznao je Sloba Radanović, kako prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading