PEVAČICI SE SLOŠILO! Dragana zbog Tonija ZAVRŠILA U BOLNICI! Evo šta joj je doktor rekao!

Autor:

Zabava

05.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka je i ranije imala problem sa štitnom žlezdom...

PEVAČICI SE SLOŠILO! Dragana zbog Tonija ZAVRŠILA U BOLNICI! Evo šta joj je doktor rekao!

Foto: ATA Images, Shutterstock, Petar Divac

Pevačica Dragana Mirković završila je pre nekoliko dana u bolnici, nakon što joj se pogoršalo stanje zbog velikog stresa, pa je morala da pojača terapiju za štitastu žlezdu. Ona je i ranije imala problema, zbog čega je dobila terapiju, ali je sada uzela dodatne vitamine i koktele jer su doktori rekli da je usled stresa i neredovne ishrane narušila krvnu sliku. Razvod od biznismena Tonija Bijelića pevačici je napravio haos u životu, a zdravstveni problemi javili su se nakon što je folk zvezda saznala da je ljubavnica oca njene dece trudna.

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 


- Dragana zna da terapiju za štitastu žlezdu ne sme da preskače, a sada je zbog razvoda i cele situacije sa Tonijem Bijelićem narušila sebi zdravlje. Ona je otišla na kontrolu nakon nesvestica koje je imala i malaksalosti, pa su doktori zaključili posle provera krvne slike da joj je gvožđe palo, tako da su joj odmah propisali terapiju kojom će sve da reši - priča nam izvor blizak pevačici i dalje otkriva da se Dragana u poslednje vreme sve više odmara:


- Pošto je u poslednje vreme usporila s koncertima i uskoro se povlači s koncertne sezone, Dragana svaku priliku koristi da se odmara i cela situacija s Tonijem joj je teško pala. Sve je to normalno, svaka žena prolazi neki vid krize zbog razvoda, tako da ženi niko ne treba ništa oko toga da zameri. Strašno je što se šire tračevi, ali ona je javna ličnost i sve to dobro podnosi. Biće Dragana bolje, samo da prođe malo vremena.


Inače, pevačica je i sama pričala otvoreno o situaciji s kojom se susrela, pa je rekla da se razbolela jer je mnogo toga držala u sebi.


- Problem sa štitastom žlezdom nastao je zato što sam mnogo toga prećutala. Stvarno zna da bude bolno kad vam knedla stoji u grlu i kad hoćete da izgovorite, a ne date sebi da kažete ili odgovorite. A sve znate i sve vam je jasno i svi sve znaju i samo nastavljamo da ćutimo. Kad sam saznala da sam se razbolela, promenila sam način ishrane, a sve što me je bolelo nekako sam rešila da puštam napolje. Mora čovek da nađe neki ventil, razumem da je nekad dobro posvađati se, ali ja, jednostavno, nisam taj tip. Uvek se povlačim kad su takve situacije u pitanju i ne snalazim se uopšte u svađama, ali dobro. Šta da se radi - objasnila je jednom prilikom folkerka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mario

05.04.2024 18:51

Treba da budu gospoda i da reše u četri zida šta imaju.Sloboda i zdravlje je naj važnije.Svak ima pravo da ode kad hoće.Sve će proći. VAŽNO JE DA STE ZDRAVI.

Odgovori 11 4