TONI DRAGANI ŠALJE CVEĆE, ONA GA BACA U SMEĆE! Isplivali šok-detalji odnosa pevačice i biznismena! Evo kako već duže vreme komuniciraju!

Autor:

Zabava

04.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah je rekla da se buket skloni iz kuće!

TONI DRAGANI ŠALJE CVEĆE, ONA GA BACA U SMEĆE! Isplivali šok-detalji odnosa pevačice i biznismena! Evo kako već duže vreme komuniciraju!

Foto: Dragan Kadić, promo

Pevačica Dragana Mirković već duže vreme je u žiži javnosti zbog razvoda od biznismena Tonija Bijelića, sa kim, kako smo saznali, uopšte ne komunicira već neko vreme. Naime, Toni je nedavno objavio snimak na kom se vidi kako ulazi u vilu u Beču autom, čime je pokušao da objasni da je s pevačicom u dobrim odnosima i posle haosa, međutim, to nije slučaj. Oni već neko vreme komuniciraju samo preko dece, a Dragana je čak bacila cveće koje je biznismen poslao na kućnu adresu, i to bez reči.

Foto: Republika.rs

Vila koju par ima u Beču

 

- Toni je doneo cveće na kućnu adresu, ali Dragana nije ništa prihvatila. Odmah je rekla da se buket skloni iz kuće, maltene je bačen u smeće, a komunikacija sa Tonijem se odvija samo preko dece. Oni prenesu kad nešto važno treba Dragana da sazna, inače ovako, ona uopšte ne odgovara na pozive. Toni šalje poruke, ali ne dobija odgovor ni na šta - priča izvor. 

Bijelić u jeku skandala i dalje tvrdi da nikakva afera nije po sredi, iako je i sama pevačica objasnila da više nije sa njim.

Foto: Republika.rs

Vila koju par ima u Beču

 

Podsćenja radi, u saopštenju koje je Dragana Mirković objavila, pevačica je istakla da je odlučila da podnese zahtev za razvod braka zbog nepomirljivih razlika i toga što već duže vreme nisu uspeli da održe zajednicu. Ipak, istakla je da će uvek gajiti poštovanje prema Toniju kao ocu svoje dece i nekome sa kim je provela mnogo lepih godina.

Foto: printscreen/RTV Pink

Dragana Mirković

 

Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju.

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić, Shutterstock

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading