MILIĆU VUKAŠINOVIĆU JAVILI DA JE SLAĐANA MILOŠEVIĆ PREMINULA: Njegovo obraćanje pokojnoj koleginici kida dušu!

Autor:

Zabava

26.03.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milić Vukašinović u šoku zbog smrti Slađane Milošević.

MILIĆU VUKAŠINOVIĆU JAVILI DA JE SLAĐANA MILOŠEVIĆ PREMINULA: Njegovo obraćanje pokojnoj koleginici kida dušu!

Foto: Republika, ATA Images

Umetnica Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini života. Kolege su se redom oglašavale, a Milić Vukašinović burno je reagovao, kada su mu saopštili tužnu vest.

- Evo, sad su mi javili, da je moja drugarica Slađana Milošević umrla, baš me je pogodilo i nisam to očekivao uopšte. Imala je nekih problema sa zdravljem , ali ja sam mislio da je to nešto prolazno i da će da se vratiti u život i u šou biznis. Imali smo planove da radimo nešto zajedno, pogotovo jer je ona prešla u teški rok, ja sam joj čestitao na tome, sviđala mi se to što je imala nerv pevački i svirački. Hteo sam da uradimo jedan album zajedno. Mi smo rokeri smo uvek nju trenirali kao ribu, a tek kasnije kad se uhvatila teškog roka oborila nas je sve s nogu. Probala je i u Americi da uđe u svetski šou biznis, razmenjivali smo iskustva, nismo se često viđali, ali kad se vidimo, ali smo vrlo konstruktivno razgovarali. Bio sam uveren da ćemo uraditi pesmu, sad se dosta dugo nismo videli zbog njene bolesti i toga što je bila u bolnici. Mislio sam da će izaći i da ćemo nastaviti da kujemo te planove. Slađo moja draga, neka ti je laka crna zemlja - rekao je za Blic Milić Vukašinović.

Republika

Foto: printscreen/youtube/kurir

Slađana Milošević

 

Pevačica Slađana Milošević preminula je u Zemunskoj bolnici nakon duge borbe sa teškom bolešću. Prošle godine hitno je hospitalizovana zbog lošeg zdravstvenog stanja, a o tome se mnogo pričalo. Slađana je bila poznata po tome da retko daje intervjue i retko se pojavljuje u javnosti, ali nedavno je, nakon duže pauze, pričala o privatnom životu, ali prvenstveno o svom zdravstvenom stanju.

Slađana je otvorila dušu i otkrila da boluje od teške bolesti po imenu Sjegrenov sindrom. Ova bolest nosi sa sobom smrtonosnu simptomatologiju i način lečenja koji su i dalje nepoznati mnogim doktorima. Pevačica je istakla da je bolest veoma teška, sa brojnim imunološkim promenama, i da napada sve telesne sisteme. Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Slađana istakla kako je kineska tradicionalna medicina jedina koja joj može pomoći, jer od ranih dana tretira čoveka kao jedinstvenu celinu, dok je u zapadnoj medicini jedino psihosomatika ta koja ima takav pristup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading