MAMA ĆE I VEČERAS DA BUDE SA MNOM NA SCENI! Izjava Lene Kovačević pred veliko finale tera suze na oči! (VIDEO)

Autor: M. P . - D. L.

Zabava

02.03.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je majci posvetila pesmu!

MAMA ĆE I VEČERAS DA BUDE SA MNOM NA SCENI! Izjava Lene Kovačević pred veliko finale tera suze na oči! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Lena Kovačević nedavno je ostala bez majke, pa je sada rekla da je svesna toga da je ona i dalje sa njom, te i da je to osetila na velikoj sceni na RTS tokom nastupa na Izboru za pesmu za Evroviziju. 

Ona kaže da uvek ima tremu jer neka smatra da neka pozitivna trema mora da postoji.

- Ne razmišljam o pobedi. Večeras smo ovde da slavimo muziku. I Srbija treba da odluči ko će je predstaviti, a koga god da izaberu, bilo mene, bilo nekog od kolega, biću presrećna - rekla je Lena i otkrila da je posebno oduševljena komentarima na društvenim mrežama:

Foto: ST/Dragan Kadić

Lena Kovačević

 

Ja se najviše šalim na svoj račun, najmanje se šalim na tuđ, a videćete, u 24. turbani će biti in. Kad dođe proleće i svi budu nosili turbane setićete me se - rekla je Lena.

Lena je progovorila i o svojoj majci, koja je preminula u januaru ove godine, a koja je ujedno i bila inspiracija za nastanak pesme.

- Ja sam njeno prisustvo stvarno osetila. Ja moram ceo nastup da posvetim njoj - istakla je Lena.

Inače, pevačica je napravila haos na društvenim mrežama zbog autfita koji prati pesmu, i turbanom na glavi. Dok jedni pričaju da je trebalo drugačije da se obuče jer ovaj stajling nikako ne prati pesmu o kojoj peva i koju je posvetila majci, drugi smatraju da je njena lepota uvek u prvom planu, ma šta da ima na sebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading