MOGLA SAM DA IMAM NEKOLIKO JAHTI NA SVOJE IME! Slađa Delibašić otkrila šta su joj još nudili udvarači! Ovo su hit detalji!

Autor:

Zabava

17.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je pevačica izabrala!

MOGLA SAM DA IMAM NEKOLIKO JAHTI NA SVOJE IME! Slađa Delibašić otkrila šta su joj još nudili udvarači! Ovo su hit detalji!

Foto: ATA Images

Slađa Delibašić

Pevačica Slađana Delibašić rekla je da su joj jednom prilikom bogati muškarci nudili jahte i čitavo bogatstvo, samo da jednom na večeru izađe sa njima, ali da na to nikad nije htela da pristane jer je htela uvek da uđe u vezu samo iz ljubavi.

- Svašta su mi nudili, avione, kamione, da mi kupe jahte, i to nekoliko da imam na svoje ime samo u zamenu za večeru. Nikad na to nisam pristajala. Nisam poludela! Da sam mogla danas bih bila milionerka, ali ne. Jurila sam ljubav i verujte da se nisam pokajala - rekla je pevačica u jednoj emisiji.

Foto: youtube/printscreen

Slađa Delibašić

 

Inače, Slađa je skoro za Republiku pričala da je tako i ušla u odnos sa Đoletom Điganijem.

Ja sam odmah posle srednje škole otišla s Đoletom da nastupamo po Italiji, pre toga sam imala simpatiju iz Partizana košarkaša Vladu Dragutinovića. Raskinula sam pre polaska i nekad žalim što sam krenula tim putem. Možda da sam ostala u Mitrovici, bila bih sasvim nešto drugo. Neko pokajanje uvek postoji u čoveku - priča Slađa i dodaje:

Foto: printscreen

Đole Đogani

 

- Mom ocu je bilo najteže kad sam mu saopštila da sam trudna i da se udajem za Đoleta. To mu je bilo katastrofa. Želeo je više. Mi s Kosova biramo muškarca za ceo život, da bude tvoje vere. Nisam tad tako gledala na ljude, delim ih na pozitivne i negativne. Sada bih drugačije uradila definitivno. Bila mi je bitna njegova duša i kakav je čovek, tek posle sam upoznala njegovu porodicu. Kažu da ne treba gledati ko je i šta je, ali parametri ipak postoje i to mogu da primenim sad kod dece. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading