POPOVIĆ RADU DOVODIO KUĆI, EVO KAKO JE NJEGOVA ŽENA REAGOVALA: Ovu stvar mu Manojlovićka NIKADA NIJE OPROSTILA

Autor:

Zabava

13.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica zahvalna je Saši i njegovoj supruzi Suzani što su joj pomogli na početku njene karijere.

POPOVIĆ RADU DOVODIO KUĆI, EVO KAKO JE NJEGOVA ŽENA REAGOVALA: Ovu stvar mu Manojlovićka NIKADA NIJE OPROSTILA

Foto: printskrin/TV Prva/ST/V.LUKIĆ

Kreativni direktor "Granda" Saša Popović otkiro je do sada nepoznate detalje o pevačici Radi Manojlović, koja se takmičila u "Zvezdama Granda" pre više od 10 godina.

Kako Popović tvrdi, on i njegova supruga Suzana Jovanović mnogo su pomogli Radi na početku njene karijere. Navodno, on ju je posle takmičenja doveo svojoj kući, pa joj je njegova žena pomogla da izabere garderobu koju su joj oni platili. 

 - Posle finala su došle kod mene kući i Suzana je otišla u neki tržni centar kupila je sve od garderobe, obuću, ovo, ono, sve je obukla, Rada tada ništa nije imala. Ali, Rada je zahvalna i ona je to u emisiji i rekla, da se zahvaljuje i meni i Suzani što smo zaista prema njoj bili onako predusretljivi i što smo joj pomogli u trenutku kad ona sama sebi nije mogla - ispričao je Saša za "Skandal".

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Jovanović je kupovala Radi odeću i obuću za scenu

Međutim, pevačica Rada Manojlović je jednom prilikom priznala da postoji jedna stvar koju Saši ne može i neće oprostiti. 

Ona je, kako kaže, zbog jednog njegovog poteza danima plakala jer nije mogla da prežali hit koji zbog njegove odluke nije snimila, već je pripao njenoj koleginici. 

- Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: "Meni nije nešto ovo..." Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mesec dana nakon toga - pričala je Rada jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji, pa otkrila kako je to uticalo na Sašu:


 - Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio. Rekao je: "Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme!"

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading