"UVEK MI PRVO PADNE NA PAMET KOLIKO SU SAŠA I ŽIKA...": Tanja Savić posle 20 godina progovorila o RANIM RADOVIMA

Autor:

Zabava

31.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je karijeru započela u "Zvezdama Granda", a i danas je najponosnija na taj period svog života.

"UVEK MI PRVO PADNE NA PAMET KOLIKO SU SAŠA I ŽIKA...": Tanja Savić posle 20 godina progovorila o RANIM RADOVIMA

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Tanja Savić koja se pre dve decenije pojavila u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i osvojila treće mesto, danas ističe da je ponosna što je prve muzičke korake napravila baš na "Grandovoj" sceni.

- Uvek mi prvo padne na pamet koliko sam bila mažena i pažena od strane čelnika "Zvezda Granda", posebno Saše i Žike, koji su stalno bili sa nama kada smo kretali sa našim karijerama - priznala je Tanja, pa se osvrnula na sadašnju koncepciju takmičenja i otkrila koga bi ona odabrala za mentora od današnjih članova stručnog žirija:

Mariju Šerifović bih izabrala definitivno, svi se lepe za nju. Ona mi je jedna od onih direktnih, nekad i previše što mlade osobe možda ne mogu da razumeju. Ja sam stvarno njen fan i mogu da je doživim kao iskrenu osobu koja svima želi najbolje i isključivo gleda u svoje dvorište.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Marija Šerifović bi bila Tanjin izbor mentora da se sada takmiči

Inače, od Savićke su svi očekivali da ima mnogo veću karijeru, s obzirom na popularnost kakvu je imala svojevremeno, ali je ona zbog privatnih problema pravila česte pauze.

Međutim, ona tvrdi da se ni zbog čega ne kaje i da i danas ubire plodove stare slave.

- Definitivno da nije "Zvezda Granda" ne bi bilo ovako i ne bih imala ovaj put, koji sada imam. Imala sam svega 18 godina kada sam se pojavila i neverovatno mi je sve to, ne bih ništa menjala. Menjala sam se i fizički i ostvarila sam se kao majka, i zdravlje me je poslužilo da budem tu gde jesam i nema greške - zaključila je pevačica za Grand.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading