ESTRADA STIŽE KOD MARIJE NA BABINE: Oni će se prvi nacrtati na MARIJINO VELIKO SLAVLJE POVODOM ROĐENJA SINA!

Autor: M. K. V.

Zabava

21.12.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šerifovićkin otac za naš portal kaže da će njegova ćerka čim dođe u Srbiju napraviti proslavu.

ESTRADA STIŽE KOD MARIJE NA BABINE: Oni će se prvi nacrtati na MARIJINO VELIKO SLAVLJE POVODOM ROĐENJA SINA!

Foto: ST/Vladimir Lukić,ATAImages,ST/D.KADIĆ,ST/Vladimir Lukić,shutterstock,pink/printscreen,Republika TV

Otkako je obelodanila da je dobila sina uz pomoć surogat majke, Marija Šerifović je u žiži interesovanja, a njene brojne kolege i prijatelji, koji su joj uputili reči podrške i čestitke, s nestrpljenjem iščekuju da pevačica sa naslednikom stigne u Srbiju.

 

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović hrani svog sina Marija


Naime, među prvima se oglasila Svetlana Ceca Ražnatović, kao i ostali članovi žirija "Zvezda Granda", koji su poručili da su presrećni zbog Marije jer je biti majka nešto najlepše na svetu.

Saša Popović je otkrio da je imao priliku da vidi malog Marija i prvi za javnost otkrio da dečak ima plave oči, a zatim ispričao i da mu baka Verica peva pesmu Sašine surpuge Suzane Jovanović "Oči, oči".

Oni će verovatno biti i među prvima koji će se pojaviti na babinama kod Šerifovićke.


Mlada pevačica Džejla Ramović, kojoj je tokom takmičenja "Zvezde Granda" Marija bila mentor, javno se obratila našoj muzičkoj zvezdi Mariji Šerifović povodom toga što se ostvarila kao majka. Džejla je imala dve najvažnije želje za njega.


- Da je živ i zdrav - kratko je napisala Ramovićka u komentaru ispod prvog snimka malog Marija i dodala emotikone, dva plava srca.

 

Foto: Instagram printscreen

Jovana Pajić i Marija Šerifović su veoma bliske drugarice

 


Marijina dobra drugarica Jovana Pajić je među onima koji su znali za ceo proces kroz koji je poznata pevačica prolazila kako bi se ostvarila kako majka.


- To je za javnost nova vest, ali mi koji smo joj najbliži smo znali sve od samog početka. Bili uz nju. Presrećna sam, sa njom delim sreću! Delimo ljubav i sreću zajedno sa njom. Puno ljubavi je usmereno ka njemu - rekla je Jovana za Blic, a ona je takođe jedna od bliskih prijatelja, koji će odmah doći da vide bebu, kada uoči Nove godine sa majkom doputuje u Beograd.


Pevačicin otac Rajko Šerifović za Republiku je otkrio koliko se on raduje unuku, te da će njegova ćerka, kada dođe, praviti veliko slavlje.


- Dolaze pred Novu godinu, pa ću videti. Ali kako da ne, radovaću se kad ga budem uzeo u ruke, kad ga budem stavio u krilo... Jedva čekam da doživim taj osećaj! Kaže mi moja Marija da je crn i da ima plave oči, to je strašna kombinacija - ističe Rajko na samom početku rarzovora za naš portal, pa se osvrće na proslavu:


 - Što se tiča babina, ne znam da li će to biti u Beogradu ili Kragujevcu, ali sigurno sledi veliko slavlje. O svemu, naravno, odlučuje Marija, da li će biti ovde kod nas ili u Beogradu, meni je bitno samo da svog unuka uzmem u ruke. Stiže paket za njega sutra iz Švajcarske, specijalan poklon za mog unuka... Ma, biće puno poklona, hvala Bogu!

 

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Tanja Savić se obradovala što je Marija postala majka

 

Putem društvenih mreža Mariji je čestitalo još dosta kolega među kojima i Tanja Savić, koja joj je poručila da uživa u najlepšim trenucima sa svojom bebom.

Iako je Šerifovićka uspela da sačuva sve u tajnosti do 2. decembra, kada je na svet došao njen naslednik, pa i neko vreme posle toga, dok je odlučila da to iznese u javnost, njena bliska osoba je u jednoj emisiji nagovestila na čemu pevačica radi poslednjih meseci.

Naime, Jovana Nikolić je još u aprilu poručila da bi volela da čuje više o tome kako će Marija menjati pelene umesto o prodaji koncerata. Ova izjava je delovala čudno, ali je Marija kroz osmeh nazvala bezobraznom, jer je ona između redova iznela detalje njenih planova u javnost. Šerifovićka je tada istakla da su njih dve jako dobre prijateljice i da je uzela Jovanin komentar u razmatranje, pa to tada nikome nije delovalo sumnjivo. 

 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Nataša Bekvalac među prvima podržala Šerifovićku

 

Jedna od onih koje se neizmerno raduju Marijinoj sreći je i Nataša Bekvalac, koja će zasigurno uveličati i njeno slavlje povodom rođenja prvenca.

Pored nje, najlepše želje su joj uputile i Milica Todorović, Maja Berović, Ana Sević, te mnogi drugi koji se iskreno raduju sa Šerifovićkom, pa su svi dobrodošli i na proslavu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading