SCENA IZ PRIJINOG PORODIČNOG DOMA ĆE VAS RASPLAKATI: Sin Aleksandar je vratio u detinjstvo, uz ovo je i ona odrasla! (VIDEO)

Autor: P.R. / M.I.

Zabava

13.02.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republike se našao ispred porodičnog doma Aleksandre Prijović, gde smo zatekli pevačicu sa sinom.

Popularna pevačica Aleksandra Prijović se priprema za večerašnji koncert u Osijeku, a portal Republike se nalazi ispred njene porodične kuće u Belom Manastiru, gde je pevačica provela detinjstvo, a njena majka i dan-danas u istoj živi.

Kako je sin Aleksandar njena najveća podrška na koncertima i neretko i sam izađe na binu, mališana smo zatekli u dvorištu ove kuće, gde se igrao, upravo na mestu gde je odrasla njegova majka. 

Kao i uvek, mali Aleksandar je bio veseo i nasmejan, a Aleksandra je sve vreme bila oko njega, jednako srećna što su baš tu gde jesu. Ovaj emotivan prizor privukao je pažnju i brojnih komšija, koje su prolazile i okupljale se, kako bi pozdravile popularnu pevačicu, koja će večeras napraviti spektakl u Osijeku.

 

Podsetimo, prilikom Aleksandrinog prvog koncerta u Zagrebu, naslednik joj je prišao i zamolio je da joj se pridruži na bini, što je nju rasplakalo, a kada je taj momenat došao, pevačica nije mogla da sakrije oduševljenje. Aleksandar je oborio publiku s nogu, a prisutni su ga pozdravili aplauzom i vriskom:

- Sin mi je došao, dok sam se presvlačila i rekao da želi da izađe na binu, večeras je baš insistirao, jedva je sačekao treći blok, rekla sam mu da izađe tokom pesme "Zvuk tišine". Ispunila sam mu želju, naravno - priznala je Aleksandra Prijović kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading