PRIJOVIĆKA PARKIRALA BESNU MAŠINU OD 150.000 EVRA: Komšije se okupile ispred njene porodične kuće, oduševljeni onim što su zatekli!

Autor:

Zabava

13.02.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović se u porodičnom domu priprema za večerašnji, prvi koncert u Osijeku.

PRIJOVIĆKA PARKIRALA BESNU MAŠINU OD 150.000 EVRA: Komšije se okupile ispred njene porodične kuće, oduševljeni onim što su zatekli!

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović se priprema za večerašnji koncert u Osijeku, a portal Republike se nalazi ispred njene porodične kuće.

Popularna pevačica Aleksandra Prijović nastavlja da niže uspehe, pa je tako sada zakazala i peti koncert u Osijeku, čime se i sama pohvalila na društvenim mrežama.

Portal Republike našao se ispred njene porodične kuće u Belom Manastiru, gde je pevačica odrasla i provela detinjstvo, a gde njena majka živi i dan-danas. Ispred kuće smo zatekli besnu mašinu, parkiranog crnog BMW-a, dok se njen sin igrao u dvorištu porodične kuće, a oduševljene komšije su se okupljale ispred.

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović se nedavno počastila novom besnom mašinom - crnim automobilom marke BMW, čija je cena na tržištu preko 150.000 evra.

 

Ovo joj je očito omiljena marka, kako joj je prethodni automobil bio iz istog brenda, samo bele boje, a 2020. godine platila ga je 130.000 evra.

Podsetimo, mediji su pre tri godine pisali da je za svoj novi BMW X6, unajmila i ličnog šofera:

- Prija je zaposlila ličnog šofera, koji je vozika gde god poželi, a voziće je i kad počne da nastupa. Vrlo retko sama vozi svoj novi džip. Kaže da je vožnja za nju stresna, pa je rešila da plaća vozača - pričao je tad izvor za medije, pa dodao:

- Aleksandri je oduvek bilo važno da automobil koji vozi bude siguran i brz, a otkako je rodila sina Aleksandra, najvažnije joj je da bude i bezbedan. Zbog toga je tražila model automobila u kojem će se osećati sigurno svaki put kada sa sinom krene na put. Kada je konačno našla ono što je tražila, Prija nije žalila novac za automobil. Njen BMW X6 ima najbolji paket, poseduje i dečju zaštitu za vrata. Osim toga, Aleksandra je tražila da boja automobila bude bela, što je dodatno platila, dok su sedišta kožna - pisali su mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading