EVO ŠTA SMO ZATEKLI ISPRED PORODIČNE KUĆE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Pevačica okupila najbliže pred večerašnji spektakl u Osijeku! (FOTO)

Autor: P.R. / M.I.

Zabava

13.02.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović se priprema za večerašnji koncert u Osijeku, a portal Republike se nalazi ispred njene porodične kuće.

Popularna pevačica Aleksandra Prijović nastavlja da niže uspehe, pa je tako sada zakazala i peti koncert u Osijeku, čime se i sama pohvalila na društvenim mrežama:

- Osijek 5. Ne znam više šta da vam kažem… Vidimo se uskoro, volim vas -  napisala je Aleksandra Prijović na svom Instagram profilu, uz najavu koncerta i dodala emotikon srca.

Portal Republike našao se ispred njene porodične kuće u Belom Manastiru, gde je pevačica odrasla i provela detinjstvo, a gde njena majka živi i dan-danas.

Kako se pevačica priprema za večerašnji spektakl, njen sin, Aleksandar, boravio je upravo u ovoj kući, jer će i danas biti njena najveća podrška.

Ispred kuće smo zatekli besnu mašinu, parkiranog crnog BMW-a, dok se njen sin igrao u dvorištu porodične kuće.

 

Kako smo saznali, Aleksandra je u kući sa majkom i menadžerom Blaškom, odmara pred večerašnji koncert i uživa sa najbližima.

Podsetimo, Prijovićka će ove nedelje održati pet koncerata u Osijeku  (13, 14, 15, 17. i 18. februara), u dvorani "Gradski vrt". U martu ove godine ima zakatan koncert u centru "Millennium" u Vršcu, koncert u hali "Jezero" u Kragujevcu, kao i tri koncerta u hali "Spens" u Novom Sadu u aprilu i jedan u Areni u Zenici. Fanovi iz Crne Gore sa nestrpljenjem iščekuju da Prija najavi koncert i u ovoj zemlji.

Inače, prema pisanju hrvatskih medija, gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio da se u ovom gradu održi koncert naše muzičke zvezde Aleksandre Prijović. Kako se piše, bilo je u planu da Aleksandra održi koncert u dvoratni "Krešimir Ćosić" u maju, ali je Dukić tome ekspresno stao na put, kako u dvorani navodno nema slobodnih termina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading