ŠOK! Dragana Mirković uradila nešto NEVIĐENO - jednim potezom oduševila CEO REGION!

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

29.01.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda još jednom oduševila svoju publiku!

ŠOK! Dragana Mirković uradila nešto NEVIĐENO - jednim potezom oduševila CEO REGION!

Foto: e-stock

Folk zvezda Dragana Mirković je na konferenciji za medije otkrila da će se odreći zarade sa svoje turneje "Do poslednjeg daha", te novac pokloniti onima kojima je najpotrebniji. 

Dragana je organizovala događaj sa organizacijom "Srbi za Srbe", te istakla da će sredstva biti poklanjana ugroženima širom regiona, gde god ona bude imala veliki koncert.

Republika

Foto: e-stock

Dragana Mirković se odrekla zarade

- Već sam najavila da mi je želja da ovom turnejom uveselim ljude pesmom, ali i da širim ljubav, humanost i sreću. Zato sam i donela odluku da na svakom koncertu pomognem ljudima kojima je to potrebno. Prva prilika bila je u Tuzli, gde sam pomogla sa 10 hiljada maraka samohranom ocu sa devetoro dece. Tako će biti i na drugim koncertima u regionu - rekla je folk zvezda.

- Sa organizacijom "Srbi za Srbe" sam prijatelj i saradnik već dugo tako da je bilo prirodno da na ovaj način nastavimo saradnju pa ću sa svakog koncerta u Srbiji lično izdvojiti milion dinara koji će biti upotrebljeni da obezbede krov nad glavom najugroženijim porodicama - istakla je pevačica.

Republika

Foto: e-stock

Dragana Mirković je prvi koncert u okviru turneje održala u Tuzli

Kako Dragana kaže, svaki kupac karte za njen koncert ujedno postaje i dobročinitelj. Podsetimo, turneja je trebalo da počne u decembru u Štark Areni, ali je Dragana odložila koncerte zbog smrti svekrve. Prvi koncert u okviru turneje održala je u Tuzli.

- Dobro veče i dobro došli na moj prvi koncert posle teškog perioda u mom životu. Bog je očigledno želeo da turneju počnem iz Tuzle, i ne znam zašto je tako ali kada vas vidim znam da sam tu gde treba da budem. Bilo je dosta plakanja, ali obećavam vam, nema više suza, vreme je za pesmu - rekla je folk zvezda na samom početku koncerta u Tuzli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading