POSLEDNJA OBJAVA STRADALE ANDRIJANE LEDI KRV U ŽILAMA: Pevačica nije ni slutila da će je zadeseti VELIKA TRAGEDIJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.01.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se poslednji put oglasila na društvenoj mreži Instagram, 28. decembra 2023. godine!

POSLEDNJA OBJAVA STRADALE ANDRIJANE LEDI KRV U ŽILAMA: Pevačica nije ni slutila da će je zadeseti VELIKA TRAGEDIJA! (FOTO)

Foto: Facebook.com/Andrijana Lazić

Andrijana Lazić (28), mlada pevačica rodom iz Bijeljine, stradala je padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, 10. januara ove godine, samo tri dana nakon što je otišla na odmor sa svojim prijateljicama.

 

 

Pevačica je poslednju fotografiju objavila na društvenoj mreži Instagram 28. decembra 2023. godine. Ona se uslikala u jednom kafiću, a ispred nje se nalazilo piće. Pevačica tada nije ni slutila da će je vrlo brzo zadeseti tragedija.

Nebojša Lazić, otac stradale Andrijane, oglasio se i potvrdio tragičnu vest.

Republika

Foto: Instagram.com

Andrijana i Nebojša Lazić

- Jeste, istina je. Istina je, pala je sa 24. sprata - rekao je Nebojša vidno potresen za "Telegraf.rs", te otkrio da li zna šta se tačno dogodilo:

- Ništa ne znamo, ne znamo kako se to dogodilo... - dodao je on.

Njen otac Nebojša Lazić je na svom Fejsbuk profilu objavio i niz Andrijaninih fotografija i na taj način se oprostio od nje.

- Za tobom ću plakati dok suze ne presuše. Zauvek ćeš ostati deo moje duše, voleće te tata do zadnjeg dana života svog - napisao je on u opisu snimka.

 

Za tobom ću plakati dok suze ne presuše. Zauvijek ćeš ostati deo moje duše, voljeće te tata do zadnjeg dana života svog…. Posted by Nebojsa Lazic Zenga on Четвртак, 11. јануар 2024.

 

Ova mlada pevačica (28) iz Bijeljine, iz Republike Srpske, u Dubai je otišla 7. januara sa drugaricama, a stradala je tri dana kasnije. Andrijana je bila na početku pevačke karijere, a pre odlaska na put je snimila dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Andrijana Lazić bila je diplomirana pravnica, zaposlena u MUP Republike Srpske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading