NATAŠA DNK UZVRATILA KARLEUŠI: Voditeljka se oglasila nakon pevačicinih BRUTALNIH PROZIVKI!

Autor:

Zabava

01.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelja i glumica odgovorila popularnoj pevačici!

NATAŠA DNK UZVRATILA KARLEUŠI: Voditeljka se oglasila nakon pevačicinih BRUTALNIH PROZIVKI!

Foto: ATAImages

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK, se oglasila nakon što ju je pevačica Jelena Karleuša isprozivala javno na društvenoj mreži Instagram zbog izjave o slanini.

- Ja sam zaista iznenađena. Karleuša je meni uvek bila simpatična. Šta da kažem o ženi koja napada ljude, a brani životinje? Nije mi palo na pamet da Jelena Karleuša ima vremena da misli šta Nataša Aksentijević misli o slanini. Sve je ovo besmisleno! Jelena je možda ljuta, možda stvarno voli prasiće. Ko zna koja je njena muka - rekla je Nataša DNK za "Informer".

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Karleuša i Nataša DNK

Podsetimo, Nataša je gostovala u emisiji na "Prvoj TV", nakon čega je Karleuša reagovala.

- Ljudi ne znaju velike istine o slanini, a to je da 100 grama slanine ima samo 500 kalorija kao i 100 grama badema. Vi kada pojedete 100 grama badema počnete da se davite, ide vam sve ono... a sa slaninom dobijete snagu, energiju i žedni ste - rekla je u svom stilu Nataša Aksentijević tokom svog gostovanja.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Karleušina objava

Karleuša je podelila ovaj snimak, pa se obratila Nataši.

- Naravno da ti imaš više sličnosti sa svinjom nego sa suncokretom. To je očigledno, ali zato te niko neće preklati, nabiti na ražanj i ispeći, tvoj je izbor šta ćeš jesti. Jedi i g*vna što se mene tiče (bolje g*vna nego leš). Po tvom telu se vidi da se hraniš masno i nezdravo. O pritisku, šećeru, viscelarnim mastima, masnoj jetri da ne govorim, tvoja stvar, ali moraš da razumeš da nemaš šta ti da dozvoljavaš kada je o tuđem životu reč. Tu ja tebi ne dozvoljavam. Ne dozvoljavam da daješ sebi pravo da javno propovedaš gluposti. Navijaš za masakr životinja koje imaju pravo da žive, baš kao i ti i savetuješ ljude da štete svom zdravlju. Ti si kako kaže, isto što i svinja. Mada, svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i intelekta. Budi više svinja, a manje ignorantna budala - istakla je Jelena Karleuša na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading