SELMA BAJRAMI NIJE JEDINA: Ovim pevačima je ZABRANJEN ULAZAK u Srbiju zbog BLAĆENJA našeg naroda, njoj sledi ISTA SUDBINA?!

Autor: P .R.

Zabava

25.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona nije jedina koja jede naš hleb, a bez srama i blama pljuje po našem narodu!

SELMA BAJRAMI NIJE JEDINA: Ovim pevačima je ZABRANJEN ULAZAK u Srbiju zbog BLAĆENJA našeg naroda, njoj sledi ISTA SUDBINA?!

Foto: youtube.com/AmiG Show, ATA Images, instagram.com/sadikhasanovic.official

Bosanskohercegovačka pevačica Selma Bajrami izazvala je bes u Srbiji snimkom na kojem pokazuje dvoglavog orla, simbol velike Albanije, uz pesmu "Valle Kosovare". Ovaj potez izazvao je oštre reakcije i osudu javnosti, s obizirom na činjenicu da je slavu stekla upravo u našoj državi.

Međutim, ona nije jedina koja je udarila na "sprki hleb" i besramno pljunula na naš narod. Naime, pored Selme, i njena koleginica Jadranka Barjaktarović, kao i pevač Sadik Hasanović, javno su provocirali Srbe, te im je zbog toga zabranjen ulazak u našu zemlju.

Republika

Foto: Selma Bajrami/tiktok, Shutterstock

Selma Bajrami dvoglavi orao

Podsećenja radi, Brajaktarevićeva razljutila je javnost kada je na političkoj proslavi u Crnoj Gori promenila tekst pesme "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine" u "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", kako bi se dodvorila tamošnjoj publici i tako sama sebi uništila karijeru.

Ona, međutim, nije ni znala da joj je ulazak u Srbiju zabranjen, jer se pevačica uputila u Beograd, ali je odmah vraćena sa srpske granice zbog odluke o zabrani ulaska.

Republika

Foto: ATA Images

Jadranka Barjaktarović

Takmičar muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Sadik Hasanović, došao je do finala popularnog takmičenja, ali je nakon otkrića da je imao bend "Sateliti" zajedno sa ocem, koji su simpatizeri i prijatelji sa ratnim zločincem Naserom Orićem, izazvao ogorčenje javnosti. Njegovo pevanje pesama koje podstiču mržnju prema Srbima izazvalo je osudu brojnih javnih ličnosti, a nadležni organi su hitno reagovali i sankcionisali besramnog pevača.

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Sadik Hasanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading