NAŠA PEVAČICA UJELA MAJKU ZA RUKU! Potegla NOŽ na nju, čeka da se PREDA POLICIJI! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

24.11.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene strave i užasa u porodičnom domu, potegla NOŽ!

NAŠA PEVAČICA UJELA MAJKU ZA RUKU! Potegla NOŽ na nju, čeka da se PREDA POLICIJI! (FOTO)

Foto: instagram.com

Kontroverzna bivša pevačica Dunja Ilić, koja sada koristi ime Ajla Begović, šokirala je javnost kada je putem Instagrama otkrila da se između nje i njene majke dogodio fizički okršaj. Naime, ona je optužila majku da je najpre napala, a zatim i potegla nož na nju, dok je ona iz straha uzvratila ujedom.

Moja majka je potegla nož na mene. Iz straha sam je ujela. Ovo ste svi vi napravili jednoj ženici od 70 godina. Ja je nisam udarila niti bilo šta. Pre bih sebe lišila života. Krijem se u gradu kom sam rođena da moj muž tako gde je ne bi potegao ruku na sebe. U utorak kad budemo imali poziv predaću se policiji - navodi u svojoj objavi  Dunja, odnosno Ajla, ali nije jasno koga krivi kada kaže "vi".

Republika

Foto: instagram.com/ajla_begovic_91

Dunja Ilić instagram

Podsećanja radi, kontroverzna bivša pevačica Dunja Ilić svojevremeno je bila veoma popularna, a onda je iznenada nestala iz javnosti. Iako je odrasla u bogatoj i imućnoj porodici, otkrila je da joj je falila roditeljska ljubav, što ju je navelo na ispoljavanje poroka još od ranog detinjstva.

- Već sa 12-13 godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u celu bocu žestokog pića dnevno - priznala je Ilićeva u emisiji "Inspiracija danju - inspiracija noću".- Problem sa pićem je eskalirao kada sam imala 15 godina. Tada su se moji roditelji razvodili. Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom. Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju celu kuću u kojoj sam živela sa dečkom koji je u to doba imao 20 godina. Imala sam vozače i poslugu. Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cenu najobičnijih namirnica - ispričala je Dunja.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dunja Ilić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
fuj

24.11.2023 11:40

Ne razumem zašto se uopšte piše o ovoj problematičnoj osobi? Sve u vezi nje je krajnje negativno, od alkoholizma, narkotika, nasilja, promene religije nekoliko puta, kao i muževa/ partnera!