ODREKAO GA SE ZBOG NJEGOVE ORIJENTACIJE, A SADA JE PREMINUO: Influenseru preminuo član porodice, potresne reči kidaju dušu!

Autor:

Zabava

29.10.2023

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati influenser ostao bez člana porodice!

ODREKAO GA SE ZBOG NJEGOVE ORIJENTACIJE, A SADA JE PREMINUO: Influenseru preminuo član porodice, potresne reči kidaju dušu!

Foto: Instagram/https://www.instagram.com/markomarkec3/

Influencer Marco Cuccurin (22) na svojim društvenim mrežama objavio je tužnu vest. Naime, njegov ded preminuo je pre sedam dana u Puli, a on je s pratiteljima podelio nekoliko crno-bijelih fotografija. U emotivnoj objavi opisao je njihov odnos i njegove posljednje dane.

 

 

- Život daje i život uzima. Prije tjedan dana nas je napustio moj nono. Nono nije bio fan svega što radim, ali je bio fan života. Nije tratio niti jedan dan i zato mogu reći da mi je sigurno inspiracija. Guštao je i živeo samo kako je on hteo. Do zadnjeg dana je išao na more i ronio s čak 81 godinom, bio je stari ribar, brao je grožđe, šetao šumama, a mene je iz milja zvao 'mići' što je u prevodu 'maleni', a moju mamu je zvao 'mićina'. Kad sam mu u bolnici dan pre rekao 'Koliko snage još imaš? stisni mi ruku da vidim' - stisnuo ju je snažno i naslutio sam da je kraj, ali i tad je smogao snage za taj stisak. Sada ostaju uspomene, nonine priče kako je bio veliki zavodnik i toplo se nadam da negde gore bude shvatio koliko ga volim. Nadam se da će gore svirati gitaru i piti svoju najdražu bevandu. Zbogom nono, čuvaj mi i mamu - napisao je pored fotografija. 

Pre nekoliko dana influencer je podelio s pratiocima da zbog privatnih stvari mora otići natrag u Pulu, no nije otkrivao detalje. Čini se kako je razlog bila smrt njegovog dede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading