SIN POZNATOG GLUMCA PRIZNAO DA JE GEJ: Porodični SKANDAL drma estradu!

Autor:

Zabava

07.10.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin poznatog glumca priznao da je gej!

SIN POZNATOG GLUMCA PRIZNAO DA JE GEJ: Porodični SKANDAL drma estradu!

Foto: shutterstock

Poznati glumac Brajan Ostin Grin (50) izjavio je nedavno u podkastu Lensa Bansa "Frosted Tips" da je zbog sina Kasijusa Lija Marsila - Grina (21) promenio svoj način razmišljanja. Pričao je o tome iz ugla roditelja, i uputio važne poruke zbog čega mu je voditelj čestitao.

 

 

Brajan, poznat po ulozi u seriji "Beverli Hils" kao i po braku sa Megan Foks, sa kojom je dobio tri sina, rekao je da je često pričao sa svojim sinom kako bi "razumeo stvari koje su mu se činile tako drugačijim", a onda je shvatio da previše razmišlja. "Razgovarao bih sa Kasom i zaista sam želeo da razumem stvari koje su mi izgledale tako drugačije. I onda shvatite: 'Oh, ovo uopšte nije drugačije'. To je samo vaš izbor partnera", rekao je glumac.

 

 

Brajan je želeo da nešto poruči ostalima kako bi pokazao koliko se seksualna orijentacija njegovog sina uopšte ne razlikuje od ostalih: "I to je ono što sam pokušavao da kažem drugima - to ne utiče na vas. Zašto toliko obraćaš pažnju? I zašto pokušavaš da maltertiraš svoje emocije i mišljenje o onome što te doslovno ne dotiče?".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jaks

07.10.2023 07:09

Gospodi sa zapada je sve nakaradno normalno!!!