ČAK I BOSANSKA ESTRADA POTPISUJE PETICIJU PROTIV DINA MERLINA: One su javno podržale da se pevaču zabrani ULAZAK u SRBIJU!

Autor:

Zabava

05.08.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradne ličnosti počele da potpisuju peticiju za otkazivanja koncerta Dina Merlina u Beogradu.

ČAK I BOSANSKA ESTRADA POTPISUJE PETICIJU PROTIV DINA MERLINA: One su javno podržale da se pevaču zabrani ULAZAK u SRBIJU!

Foto: ATA Images, PIxabay

Pevač Dino Merlin je u beogradskoj Areni zakazao četiri koncerta što je izazvalo burnu reakciju velikog dela domaće javnosti, ali se na internetu vrlo brzo pojavila peticija za njegovu zabranu ulaska u Srbiju.

Foto: google earth, printscreen/youtube

Dino Merlin koncert u Areni

 

Naime, na sajtu peticije.online korisnici interneta imaju priliku da daju svoj potpis, a broj besnih građana konstantno raste. Već sada je sakupljeno skoro 48 hiljade potpisa, pa nije nemoguće da se nastup pevača zaista i otkaže.

Među prvima peticiju je objavila starleta Tamara Đurić, koja je odmah dala svoj potpis, kako bi se otkazao koncert Dina Merlina, što je i objavila na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić Instagram

 

Među građanima koji su potpisali peticiju našla se i starleta Božana Vujinović koja je poreklom iz Bosne i Hercegovine, koja je javnosti poznata kao bivša devojka Ace Lukasa. 

Foto: Instagram.com

Božana Vujinović Instagram

 

Božana je na svom Instagramu okačila peticiju i tim postupkom pokazala da je jedna od onih koji se zalažu da Merlin više nikada ne kroči u Srbiju, zbog uvreda koje je ranije iznosio na račun Srba i naše zemlje u kojoj sada puni čak četiri arene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading