SEVERINA TERALA I PREKLINJALA PARTNERE DA JE VERE, PA OSTALA SAMA! Ovi muškarci su POBEGLI od pevačice glavom bez obzira!

Autor:

Zabava

28.07.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi muškarci su verili Severinu Vučković, a onda pobegli od nje.

SEVERINA TERALA I PREKLINJALA PARTNERE DA JE VERE, PA OSTALA SAMA! Ovi muškarci su POBEGLI od pevačice glavom bez obzira!

Foto: ATA Images

Severina Vučković, kontroverzna pevačica, koja na sve načine pokušava da bude u centru pažnje, voljena i prihvaćena, moli muškarce za mrvu ljubavi, a na kraju dana, ostaje jedno - žena sa videom ''kućne radinosti.''

Pokušavala je sa milionerima, biznismenima, slobodnima, oženjenima, pa je čak spala i na konobare, ali sve je bilo kratkog daha i bezuspešno. Pet puta verena, samo jednom udata. Da nije bilo mlađanog Kojića, pitanje da li bi ikada izgovorila to sudbonosno ''DA'' koje je toliko priželjkivala, doduše, za Srbina, loša karma reklo bi se.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Severina Vučković

''Prepodobna'' Seve je kako se čini stava da vreme briše sećanje, te da niko ni ne pamti njene turbulentne veze, veridbe, preljube, sve ono što danas ''nije'' - to je ono što bi neki rekli ''subjektivna projekcija sopstvenih ubeđenja i uverenja'' ili ''sto puta izgovorena laž, postaje istina''. Nažalost, to možda važi kod nekih manje grešnih, kod Vučkovićeve, teško.

Za one koji su zaista kratkog pamćenja, mala retrospektiva ''velikih ljubavi'' ili džepova, kako je kome draže, Severine Vučković.

Prvi dečko kog je javno pokazala bio je pevač grupe ''Kojoti'', Alen Marin. Početak devedesetih godina je obeležila njihova turbulentna veza, veridba, onda i raskid, a Alen je dobio tu privilegiju da bude prvi Severinin verenik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tportal.hr (@tportal.hr)

 

2004. godine procurio je snimak o kom javnost i dan danas priča. Naime, radi se o intimnom snimku sa jahte Severininog bivšeg Milana Lučića, koji je u tom trenutku bio oženjen i čekao treće dete, dok je ona bila verena za preduzetnika Srećka Vargeka sa kojim je nakon skandaloznog videa raskinula vezu.

Republika

Foto: xHamster

Severina Vučković, intimni snimak

U samo nekoliko meseci ostala je bez ljubavnika i verenika, ali ih je prebolela već sledeće, 2005. godine kada je ušla u emotivnu vezu sa Matom Čuljkom (tada 26), mladim preduzetnikom. Kako to kod Severine ide, verila se i posle godinu dana raskinula vezu.

Kako je do tada imala sve biznismene i preduzetnike, pevačica se okušala i sa konobarom, doduše, koji je usput bio i preduzetnik. 2008. godine počela je ljubavnu romansu sa Slavkom Šainovićem, naravno, verila se, počela da gradi kuću, a onda sve to ostavila zbog ''kralja bakra'' Milana Popovića.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Popović

Sa Milanom je dobila sina Aleksandra. Delovalo je da je sve idealno, ali kao i sve prethodno, idealno godinu dana. S obzirom na to da od prethodnih partnera nije imala koristi, na Popovića se ustremila, te na sve načine pokušava da mu zagorča život, oduzme pravo na sina i uzme novac. Severina je u prethodnih deset godina pokazala pravo lice - sina okreće protiv oca, ali bezuspešno, manijakalno maltretira socijalne radnice, direktorku škole, zove i preti, sa sestrom je na sudu, a na meti joj se našao i patrijarh Porfirije. 

Vučkovićeva je počela i da vređa na nacionalnoj i verskoj osnovi, te javno poziva na mržnju i linč Srba, čime ugrožava bezbednost kako čitave srpske javnosti, tako i sina Aleksandra i bivšeg partnera Milana.

Nesrećna Severina sreću je nakratko našla ponovo pored Srbina, kada se 2015. godine konačno udala za Igora Kojića. Mlad i neiskusan, Kojić je naseo na Severinine laži i prevare, te je čak učestvovao u njenoj borbi protiv Popovića, pokušavajući da mu zajedno sa njom oduzme pravo na sina. Nakon šest godina, Igor se, reklo bi se, osvestio. Razveo se od Vučkovićeve, pomirio sa Milanom i nastavio da viđa sa Aleksandrom.

Republika

Foto: Instagram.com

Igor Kojić

Pet veridbi, snimak intimnog odnosa sa oženjenim čovekom, jedna udaja i svi propali odnosi. Bezuspešno Severina pokušava da se predstavi u boljem i lepšem svetlu, leđa su joj okrenuli svi, porodica, partneri, a uskoro će i sin. 

Aleksandar je sve stariji, sve više shvata kakva mu je majka, šta je radila poslednjih deset godina, koliko je nedaća napravila pre svega drugima, a onda i njemu, te će se po svoj prilici i on uskoro okrenuti i otići, a ona će ostati da grca u problemima koje je sama stvorila i iz kojih se nikada neće izvući, kao što je već rečeno, ''od karme se ne može pobeći.''

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading