HITNO OPERISAN MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: Supruga Suzana otkrila u kakvom je stanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.07.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Vukašinović se oglasila nakon Milićeve operacije

HITNO OPERISAN MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: Supruga Suzana otkrila u kakvom je stanju! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Milić

Kako je Republika prva pisala, bubnjar Milić Vukašinović je pre nekoliko dana završio na Urgentnom centru. On se javio lekarima zbog nesnonih bolova i utvrđena mu je aneurizma, a njegova supruga Suzana je potvrdila da je on operisan.

Republika

Foto: Republika

Milić u Urgentnom centru

- Hvala dragom Bogu, Mića je operisan, sve je dobro prošlo. Hvala doktoru Igoru Končaru, njegovim kolegama hirurzima i svom medicinskom osoblju kardiovaskularne hirurgije na svemu što su učinili i spasili mu život. Posebna zahvalnost Raki Mariću, Perici Stojanović, Banetu Lavu i Miši Begenišiću što su se zauzeli da život doktora bude spašen i što su bili moj vetar u leđa u ovim teškim trenucima. Takođe hvala svim prijateljima i dragim ljudima za svu podršku koju ste mi pružili. Ljubim vas i volim - napisala je Suzana na svom Fejsbuk profilu.

Republika

Foto: Facebook.com

Objava Suzane Vukašinović

Prethodno se Milić oglasio iz bolnice i za Republiku otkrio u kakvom je stanju.

- Imam problema sa venamam na nogama, u levoj nozi, ima jedno 15 dana, onda sam došao da vidim šta je i da rešim. Jedna vena mi se raširila, pa mi pritisnula nerve, sad sam bio na skeneru, moram da operišem. Ja sam mislio da je tvrdo tkivo, ali to je neurizma. Za operaciju je sigurno, taj doktor koji mi je gledao na ultrazvuku, rečeno mi je da se hitno moram operisati, ako pukne ta aneurizma, umire se za dva minuta - izjavio je Milić za Republiku tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading