ZVANIČNO POTVRĐENO: Nakon Jelene Karleuše, Hrvati otkazali nastup i Harisa Džinovića?!

Autor:

Zabava

26.07.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori festivala izdali zvanično saopštenje o poslednjim promenama

ZVANIČNO POTVRĐENO: Nakon Jelene Karleuše, Hrvati otkazali nastup i Harisa Džinovića?!

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Organizatori festivala koji se održava na hrvatskom ostrvu Barbarinac u Kaštelanskom zalivu izdali su zvaninično saopštenje i potvrdili da od nastupa Jelene Karleuše i drugih izvođača, među kojima je i Haris Džinović, na ovom događaju nema ništa.

Oni su ranije bili najavljeni kao izvođači, a organizatori su u saopštenju potvrdili poslednje promene, te istakli da su otkazani nastupi svih izvođača iz regiona.

- Obaveštavamo vas da otkazujemo sve planirane koncerte muzičara iz regiona. Naš primarni cilj ovog leta je bio da obezbedimo zabavu za sve goste našeg kraja, ali zbog velikih pritisaka na političkoj i nacionalnoj osnovi, pre svega onih u režiji „domovinskog pokreta”, prinuđeni smo da otkažemo sve navedene koncerte.

- Mišljenja smo da se u ovim mutnim političkim igrama, koje stvaraju veoma ružnu sliku o svima nama kao domaćinima, koriste uvaženi veterani. Cilj ovog projekta je zabaviti se, širiti prijateljstva i promovisati Hrvatsku kao destinaciju koja na isti način dočekuje sve svoje goste, bez obzira na poreklo, veru ili bilo koju drugu osnovu. Zahvaljujemo se svima koji su do sada posetili ostrvo i bili deo magične zabave - napisali su organizatori na Instagramu, ne prezizirajući o kojim izvođačima se radi, budući da je Lukas održao nastup na pomenutom festivalu i to 19. jula.

Republika

Foto: Pixabay.com, M.P./ATAImages, ATA Images/Antonio Ahel

Aca Lukas i Jelena Karleuša

Sankcija naših pevača usledila je nakon reagovanja Domovisnkog pokreta Kaštela, koji je upitao gradonačelnika Ivanovića zbog čega je dozvolio nastupe srpskih pevača.

Republika

Foto: ataimages

Haris Džinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ninja0076

28.07.2023 20:07

Čist bezobrazluk od strane pojedinaca koji i dalje imaju i šire mržnju.. Hrvati su ista sorta kao i Albanci tj šiptari..nikada se neće smiriti sem kada jednom dobiju muški po nosu!!!