PEVAČ IZVRŠIO SAMOUBISTVO, BRAT GA PRONAŠAO OBEŠENOG U KUĆI: Tragedija o kojoj bruji javnost, ovi detalji lede krv u žilama!

Autor:

Zabava

24.07.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija zanemela od tuge zbog smrti pevača!

PEVAČ IZVRŠIO SAMOUBISTVO, BRAT GA PRONAŠAO OBEŠENOG U KUĆI: Tragedija o kojoj bruji javnost, ovi detalji lede krv u žilama!

Foto: Shutterstock

Pevač Dragiša Mitić Gile izvršio je samoubistvo 2020. godine, u rodnom mestu Knićanin, kod Titela, a njegova smrt potresla je tada brojne kolege, ali i meštane.

Komšije su imale samo reči hvale za pokojnog pevača, a navodilo se da je Gile digao ruku na sebe zbog dugova. On je za sobom je ostavio suprugu i dva sina.

Njega je obešenog, u staroj i napuštenoj kući u kojoj su nekada živeli njegovi roditelji, pronašao rođeni brat.

Republika

Foto: youtube printscreen

 

- Niko ne može da veruje da Gileta više nema. Celo selo plače za njim. I ne samo ovo naše, već i sva susedna. Da krenete redom od kuće do kuće, nećete naići ni na jednog domaćina koji ga nije poznavao i voleo. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi - rekao je tada za Alo jedan od meštana sela u kojem je Gile živeo, a onda nastavio.

- Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme. Pevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima - rekao je on.

Kako kaže, svi će ga pamtiti kao veselog, dobrog i poštenog čoveka.

- Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao. Zbog koronavirusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga - ispričao je tada izvor. 

Gile, inače otac dvojice sinova od kojih je jedan nedavno završio srednju školu, zadužio se kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vera

25.07.2023 22:00

Jadan covek.