JOVANA JEREMIĆ UŽIVO U EMISIJI SAZNALA ZA SMRTNI SLUČAJ U PORODICI: Nastao tajac u studiju kada je voditeljka saopštila OVO!

Autor:

Zabava

24.06.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka još jednom dokazala kakav je profesionalac!

JOVANA JEREMIĆ UŽIVO U EMISIJI SAZNALA ZA SMRTNI SLUČAJ U PORODICI: Nastao tajac u studiju kada je voditeljka saopštila OVO!

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić, voditeljka emisije "Novo vikend jutro", još jednom je dokazala koliki je profesionalac, kada joj je uživo u programu stigla poruka da joj je preminuo deda.

Naime, voditeljka je pročitala tužne vesti i podelila ih sa brojnim gledaocima, pa izjavila saučešće porodici i nastavila dalje sa emisijom:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

- Izvinjavam se, sad su mi javili da mi je umro deda. Nema veze, nastavljamo dalje - rekla je kratko voditeljka, pa nastavila dalje svoj program.

Nastao je tajac u studiju, a Jovana je smogla snage da nastavi svoju emisiju, nakon vesti o smrtnom slučaju.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

24.06.2023 12:31

Boze dragi, pomozite joj! Il se dmeje ko luda ili place! Zasto ne moze inteligencijom i dobrim emisijama da se dokazuje, vec na ovaj nacin?