RADA PRIREDILA IZNENAĐENJE MAJCI MILANA STANKOVIĆA! Zbog poklona bivše snajke zaboravila NJEGA u zgradi, HIT prepiska osvanula u javnosti! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.06.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović kupila je poklon i priredila iznenađenje za rođendan majci Milana Stankovića.

RADA PRIREDILA IZNENAĐENJE MAJCI MILANA STANKOVIĆA! Zbog poklona bivše snajke zaboravila NJEGA u zgradi, HIT prepiska osvanula u javnosti! (FOTO)

Foto: instagram.com/milanstankovic, ST/A. Nalbantjan

Pevačica Rada Manojlović godinama je bila u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem. Iako nisu zajedno već dugo, a o njihovom odnosu se mnogo spekulisalo, pevačica je više puta istakla da su u odličnim odnosima, što je sada i dokazala.

Naime, Milanova majka je juče slavila rođendan, a Rada joj je kupila poklon. Koliko se obradovala iznenađenju bivše snajke, dokazuje i činjenica da je od uzbuđenja zaboravila psa ispred zgrade, a pevačica je na svoje društvene mreže podelila prepisku Milana i njegove sestre Nastasije koja je sve nasmejala.

- Utisak večeri. Teta Mico srećan rođendan i živela nam sto godina. Volimo te - napisala je Rada uz opis prepiske, na kojoj i stoji: ''Kada Rada oduševi mamu, mi zaboravimo Lea u zgradi..''

Republika

Foto: instagram.com/radamanojlovic

Rada Manojlović kupila poklon za rođendan majci Milana Stankovića

Milan Stanković se takođe oglasio na društvenoj mreži Instagram, gde je podelio fotografiju majke sa buketom ruža u rukama i javno joj čestitao rođendan.

Foto: instagram.com/milanstankovic

Milan Stanković čestitao majci rođendan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading