OŽENJENI BIZNISMEN NOGIRAO OLJU CRNOGORAC: Ona dobila napad besnila, ostala bez ZLATNE KOKE!

Autor:

Zabava

04.06.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olju Crnogorac ostavio biznismen.

OŽENJENI BIZNISMEN NOGIRAO OLJU CRNOGORAC: Ona dobila napad besnila, ostala bez ZLATNE KOKE!

Foto: Instagram.com

Kao bomba pre nekoliko godina odjeknula je vest da je Olja Crnogorac u šemi sa moćnim muškarcem, koji joj je plaćao skupa putovanja, kako se spekulisalo. Međutim, tome je sada došao kraj.

Olja nije demantovala vezu sa tim biznismenom i maksimalno je uživala u svemu što joj je omogućavao, ali ju je on sada, kako saznajemo, ostavio. 

Foto: ST/N. PANČIĆ

Olja Crnogorac

 

Kako saznaje Informer, tikva je pukla i biznismen koji je u braku je Crnogorac nedavno ostavio. 

- Olja je van sebe. Taj čovek joj je sve pružio. Luks putovanja na kojima je uživala i hvalila se po društvenim mrežama, garderobu, tašnice, ma sve. Ali, eto, sve ima rok trajanja. Više ne želi da bude sa njom i to joj je saopštio. Besna je, ljuta i povređena jer je ostala bez zlatne koke. Jeste mi prijateljica, ali mnogo je poletela. Mislila je da će ostaviti suprugu zbog nje, ali od toga nema ništa. Stavlja ona na Instagram fotografije kako je srećna i zadovoljna, a zapravo ključa od besa - priča njena drugarica za Informer. 

 

 

- On je veoma uspešan. Zbog posla putuje svuda po svetu. A ona je uglavnom išla sa njim i pravila bi mu scene, ako je ne povede. Luda je za njim, a najviše za tim što je jak i uticajan. Prijalo joj je to što su je pored njega uvažavali, a kao nekadašnja rijaliti učesnica ne pripada baš tom esnafu, da se ne lažemo. Dala je sebi za pravo da se meša u neke stvari koje on ne podržava i odmah se sklonio od nje - završava naš sagovornik.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading