MILICA TODOROVIĆ ZARATILA SA POPULARNIM TIKTOKERKAMA: Javno ih ismevala, pa dobila žestoku povratnu, svi bruje o njihovoj svađi! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.04.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorovović pokušala da se našali, pa izazvala haos!

MILICA TODOROVIĆ ZARATILA SA POPULARNIM TIKTOKERKAMA: Javno ih ismevala, pa dobila žestoku povratnu, svi bruje o njihovoj svađi! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Todorović

Na TikToku se brzinom svetlosti proširio snimak popularnih TikTokerki Fitnes bliznakinja, koje su pričale na temu farbanja Uskršnjih jaja, što je izazvalo revolt mnogih njihovih kolega.

Milica Todorović, poznata po sjajnom humoru i imitacijama, odmah je napravila parodiju i snimila video, koji je privukao pažnju mnogobrojnih pratilaca, a Fitnes bliznakinje su se odmah pronašle prozvanim.

Nisu mogle da prećute, pa su joj napisale komentar i započele "rat":

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

 

 

- Bravo, Mico, daj primer drugima da su došli na ovaj svet da imitiraju, ismevaju i čude se drugačijim načinom živora koji promoviše samo zdravlje. Žao nam je što svoj publicitet koristiš u ovakve svrhe, a verujemo da možeš mnogo bolje - napisale su one ispod Miličinog videa.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
mike

17.04.2023 20:58

Tiktokerke, fitnes bliznakinje i rekle nekome (bilo kome) da moze bolje u zivotu ako se potrudi?! Sa koje su planete ove dve guske dosle?