NOVA AMIDŽIĆEVA DEVOJKA SE VEĆ USELILA KOD NJEGA? Novi detalji veze poznatog voditelja: Obasipa je poklonima, uskoro i SVADBA!

Autor: P. R.

Zabava

11.04.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se spekuliše u medijima, Mina se već uselila kod Amidžića u dupleks na Dorćolu.

NOVA AMIDŽIĆEVA DEVOJKA SE VEĆ USELILA KOD NJEGA? Novi detalji veze poznatog voditelja: Obasipa je poklonima, uskoro i SVADBA!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com/callmenaumi

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je voditelj Ognjen Amidžić ponovo zaljubljen, ovog puta u skoro 20 godina mlađu koleginicu, Minu Naumović, kako je Republika ekskluzivno otkrila.

Mina Naumović je novinarka, a u ovkiru Ognjenove emisije "Amidži šou" vodi segment "Pazi Mina". Ona je inače, kako se saznalo, iz Novog Sada, veoma je prijatna i kolege je vole. Koliko je u vezi sa Amidžićem niko ne može sa sigurnošću da tvrdi jer su to znali samo njihovi najbliži prijatelji.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi, ATAImages/Antonio Ahel

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Međutim, kako se spekuliše u medijima, ona se već uselila kod njega u dupleks na Dorćolu, a par navodno izbegava restorane po Beogradu kako se ne bi sretali sa radoznalim pogledima. Zbog toga vrlo rado putuju zajedno van grada, a voditelj je često obasipa poklonima, kako je pisao Story, dok je Ognjen Amidžić nedavno govorio da od partnerki traži mnogo.

- Imam jako visoke kriterijume, možda to nije opravdano, ali to jeste tako. Moja buduća partnetka mora da ima bukvalno sve - rekao je malo pre stupanja u vezu sa Neumovićevom, dok ne krije da jedva čeka da opet stane na "ludi kamen".

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić ima novu devojku

- Apsolutno sebe vidim ponovo kao oženjenog čoveka - naveo je tad za Blic.

Ognjen je, podsetimo, nakon razvoda sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom uhvaćen u prestonici na jednoj benzinskoj pumpi sa novom lepšom polovinom, a za naš portal je potvrdio naša saznanja da je u pitanju upravo Mina Naumović.

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je Ognjen za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading