ODRŽANA KOMEMORACIJA ZORANU KALEZIĆU: Kolege i prijatelji se opraštali od pevača!

Autor:

Zabava

09.01.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skup je održan u velikoj sali KIC-a "Budo Tomović" u Podgorici.

ODRŽANA KOMEMORACIJA ZORANU KALEZIĆU: Kolege i prijatelji se opraštali od pevača!

Foto: ATAImages

Pevač Zoran Kalezić preminuo je 4. januara, a juče je u Podgorici održana komemoracija na kojoj su se okupili njegovi prijatelji i poznanici. Skup je održan u sali KIC-a "Budo Tomović", a prisutnima su se obratili predsednik Udruženja estradnih umetnika i izvođača Crne Gore Danijel Alibabić, muzičar Šukrija Žuti Serhatlić, reditelj Nikola Vukćević, Predsednik SO Danilovgrad Velimir Đoković, te muzičar i Zoranov kum, Bojan Đurović.

- Mi umetnici na život i smrt gledamo malo drugačije od ostalih. Najveća nam je smrt od svih smrti ako odemo sa ovoga sveta i više niko nikad ne čuje za nas ili ona da smo tu, živi i zdravi, ali su nam pesme kratkog veka. A tvoja smrt, Zorane, zapravo ne postoji, jer je vest da te savladala opaka bolest, koju si nosio sa toliko hrabrosti i šarma, samo osetlila ono što je ostalo od tebe, a to je čitav jedan život bez kraja - rekao je Alibabić.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Kalezić

Podsećamo, istaknuti umetnik Zoran Kalezić godinama je vodio bitku sa opakom bolešću, a preminuo je u 73 godini života. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading