NEĆU DA BUDEM INKUBATOR! Luna Đogani progovorila o drugoj trudnoći: Osetila sam da sam trudna!

Autor:

Zabava

01.11.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani otvorila dušu o blagoslovenom stanju.

NEĆU DA BUDEM INKUBATOR! Luna Đogani progovorila o drugoj trudnoći: Osetila sam da sam trudna!

Foto: printscreen/RTV Pink

Pobednica druge sezone rijalitija ''Zadruga'', pevačica, a sada i uspešna influenserka Luna Đogani otkrila je čitavoj javnosti preko društvenih mreža i Jutjub kanala koji ona i njen supruga Marko Miljković vode, da je po drugi put u blagoslovenom stanju. Ona i Marko nisu krili sreću, kao ni njihovi verni pratioci koji im svakodnevno šalju reči podrške i čestitaju na proširenju porodice.

Republika

Foto: Instagrram printscreen

Luna i marko čekaju drugo dete

Kako je bila gost emisije ''Premijera'' Luna je otkrila svoje utiske i kako se oseća nakon saznanja da će po drugi put postati majka.

- Super se osećam, kažu mi svi da sam u trudnoći mirnija i nekako mila. Imam neku čudnu i lepu energiju. Tako sam i provalila da sam trudna, to sam osetila u sebi – rekla je Luna, koja je potom otkrila ko se u porodici najviše obradovao lepim vestima.

Republika

Foto: Instagram.com

Luna o drugoj trudnoći

- Nina se najviše obradovala, plakala je. Tako je reagovala doduše i prvi put, pa evo i sada. Srećni su i tata i mama, svi su srećni zbog mene. Raduju se što će dobiti drugo unuče – rekla je Luna.

Ona je takođe istakla i da svi smatraju da će ovaj put biti dečak, ali i da je njoj najvažnije da sa bebom bude sve kako treba i da dete bude živo i zdravo, te da se ne opterećuje time kog će pola biti. Ipak, otkrila je da bi jednu stvar volela.

- Ono što bih volela jeste da malo liči na mene, da ne budem samo kao inkubator – rekla je Luna, koja ne krije sreću zbog lepih vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading