Kiku je UBILA DRUGARICA? Majka pokojne jutjuberke iznela ZAPANJUJUĆE detalje o smrti mezimice! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.07.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka preminule jujtuberke Kike Đukić iznela detalje smrti ćerke.

Kiku je UBILA DRUGARICA? Majka pokojne jutjuberke iznela ZAPANJUJUĆE detalje o smrti mezimice! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram natadjukic _

Smrt jutjuberke Kristine Kike Đukić potresla je čitavu Srbiju, a njena majka Nataša Đukić je sada snimila video u kom je iznela zapanjujuće detalje o smrti naslednice. Naime, ona je izrazila sumnju da je njena ćerka izvršila samoubistvo, te otkrila niz čudnih okolnosti koje su se dogodile pre i nakon njene smrti.

- Nažalost ovaj video neće početi glasom zvonkim glasom. Pokušaću da vam opišem šta se dogodilo tog 8. decembra, a na vama je da procenite da li je tužilaštvo opravdano odlučilo da ne postoje razlozi za pokretanje bilo kog krivičnog postupka protiv bilo kog lica - počela je Nataša i otkrila šta se dogodilo dan pre Kikine smrti.

Republika

Foto: Instagram

Kristina Kika Đukić

- Čule smo se 7. decembra prošle godine nekoliko puta, a poslednji poziv je bio oko 23 i 40 časova, kada me je pitala da li ću moći da joj platim kiriju za januar, jer ju je dečko izbacio iz ravnoteže i ne bi mogla da radi jedno vreme, jer joj treba odmor. Naravno da sam pristala. Rekla je da danima loše spava i da se ne ljutim ako sutra ne stigne u 18 časova kada budu došli na večeru povodom mog rođendana i da će najverovatnije doći kasnije, jer moj rođendan ne bi propustila - kaže ona.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Nataša Đukić

- Tog dana sam na svakih sat vremena joj slala poljupce na mesindžer da bi se, čim se probudi, javila. Ništa mi nije bilo sumnjivo. U 12 i 30 časova me nazvala Kikina drugarica da mi čestita rođendan, sve vreme je pljuvala po Kikinom dečku i rekla kako joj je dan pre upao u stan dok je išla po kafu i obrisao joj Instagram. To sam znala jer nije ništa krila od mene. Jedino što sam dodala je da su oboje bili psihički slučajevi i da treba da se raziđu. Predložila sam joj da dođe oko 17 časova, a da će Kika doći kad se probudi - priča Nataša i dodaje:

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Nataša Đukić o Kikinoj smrti

- Njena drugarica mi je poslala poruku da neće doći ranije, jer čeka kovid test, ali mi je čudno bilo što to nije nagovestila. Par minuta pre 21  čas mi je javila da kreće do Kike, a ja sam joj rekla da mi javi šta se dešava. U međuvremenu, svi polako odlaze iz mog stana, a ja u 22 i 30 šaljem njenoj drugarici tri upitnika. Deset minuta kasnije me zove i kaže da Kiki ide pena na usta. Usplahirena kažem da zove hitnu, a ja i komšinica idemo do tamo - kaže ona drhtavim glasom.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Nataša Đukić o Kikinoj drugarici

- Stižemo za 10 minuta i prilikom penjanja sam videla Kikinog mačka kog sam popela gore. Stan je bio otvoren, a ja nisam mogla da dišem od trčanja uz stepenice. Tog momenta je sa galerije, gde je Kika spavala, silazila doktorka i rekla da nema lepe vesti za mene. "Šta hoćete da kažete, da ona nije živa?" "Da". Skočila sam gore, bila sam u stanju da ih sve pobacam. Bila sam tu dok niije došao inspektor. Kao da mi je bio nelogičan način na koji je ležala poprečno na krevetu, a noge su joj visile delimično. Rekla sam da skinu snimak kamere, a on je odgovorio da ne postoji video nadzor. Kikina drugarica mi je javila da je zaboravila ključ u njenom stanu i da će tata ići da ih uzme što je uradio posle nekoliko dana - priča Nataša i dodaje ja se Kikina drugarica ponašala čudno:

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Nataša Đukić detaljima slučaja

- 9. decembra Kikina drugarica sa Kikinog Instagrama stavlja objavu o smrti i taguje sebe. Moje dve ćerke i ja joj tražimo šifru, ona kaže da ne zna, ali posle 4 meseca nam daje. Moja najstarija ćerka konstatuje da je jako puno poruka obrisano, što znači da je ta drugarica čekala da bude sigurna da je sve obrisala. Ćerka, zet i ja 13. decembra dobijamo dozvolu da iz stana uzmemo stvari u kojima ćemo je sahraniti i molimo da skinu snimke oko Kikine zgrade, iz butika i kafić, ali nam kažu da nema ovlašćenja za to. Pitali smo da li neko ko ima nameru da se ubije, uzima između 2 i 4 časova ujutru hranu, kako ne bi umro gladan, ja stvarno ne znam - kaže ona.

Republika

Foto: Instagram.com

Kristina Kika Đukić se ubila

- Pakao nastaje kada počinjemo da pribavljamo poruke i mejlove i saznajemo da je neko otpečatio stan. Odmah pozivam isnpektora, on kaže da će me nazvati za par minuta.. Minut posle, zove me Kikina drugarica i kaže da ju je zvao inspektor koji je vršio uviđaj i da joj je tražio šifru za ulazak u zgradu. Tog dana sam saznala od upravnice zgrade da postoji video nadzor, ali da se konsultovala sa advokatom i da ne sme da mi da snimak. Molila sam je da skine 7. i 8. decembar, ali moj vapaj nije uslišen. Pokušala sam da stupim u kontakt sa načelnikom odeljenja inspektora, ali ništa. Tada saznajem da je neko napravio Jutjub nalog sa njenim imenom i logom 7. decembra, a 9. je objavljen video o njenoj smrti. Kao da je neko čekao da umre, pa da to objavi. Ćerka Jelena mi je rekla da je, kad je bila na prepoznavanju tela, ispod Kikinog oka videla masnicu, kao da ju je neko udario pesnicom. Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju. Drugarica je rekla da mi je javila da je Kiki loše, a da sam joj ja rekla da spremam rođendan. Rekla je i da je Kika dva puta pokušala da se ubije, što nije istina. Detektivske agencije su mi rekle odmah da nisu zainteresovane, čim su čule Kikino ime. Jednom je rekla dečku da će da se ubije, pa ju je on vodio i u Lazu, ali je tamo odmah rekla da se ne bi ubila, nego je samo htela da dođe do nje. Kika je bila veliki manipulator, kad je ljubav u pitanju, i veoma sebična. Nikad se ne bi ubila. Bog neka prašta svima, mojoj ćerki se moglo pomoći. Kikino navodno oproštajno pismo je napisano dan nakon što je ubijena. Ona nije mogla da napiše to pismo, već neko drugi - zaključila je Kikina majka Nataša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading